Hungarian Open

Kerek Ă©rmek a Hungarian Openre. Ezek szĂ­nes UV nyomtatĂĄssal kĂ©szĂŒlt Ă©rmek, hĂĄrom alap szĂ­nben: aranyban, ezĂŒstben Ă©s bronzban.

Átfutási idƑ

2

hét*

Színes gyƑzelem szimbólumai a Hungarian Openen

A Hungarian Openre szemĂ©lyre szabott Ă©rmek gyönyörƱ sportgyƑzelem szimbĂłlumai, amelyekrƑl minden sportolĂł ĂĄlmodik. Kerek formĂĄjuk van Ă©s szĂ­nes nyomtatĂĄssal vannak ellĂĄtva, amely erƑsen vonzza a figyelmet Ă©s a tekintetet magĂĄra szegezi.

TovĂĄbbĂĄ, az Ă©rmek közepĂ©n lĂĄthatĂł az esemĂ©ny neve, amely arany levĂ©l dĂ­szĂ­tĂ©sekkel van körĂŒlvĂ©ve. Mindez hĂĄrom alapszĂ­nben Ă©rhetƑ el: aranyban, ezĂŒstben Ă©s bronzban, amelyek a sportteljesĂ­tmĂ©ny kĂŒlönbözƑ fokait kĂ©pviselik.

Van egy ötlete az Ă©remre? ValĂłsĂ­tsa meg velĂŒnk!

A Winmed mint tapasztalt Ă©remgyĂĄrtĂł szĂ©les körƱ sportĂ©rmeket kĂ­nĂĄl a legmagasabb minƑsĂ©gben. TermĂ©keink nem csak a sportgyƑzelem szimbĂłlumai, hanem olyan emlĂ©ktĂĄrgyak is, amelyeket a sportolĂłk egĂ©sz Ă©letĂŒkben meg akarnak Ƒrizni.

RĂĄadĂĄsul azok szĂĄmĂĄra, akik megfelelƑen szeretnĂ©k bemutatni sportĂ©rmeiket, medal fĂŒggesztƑket is kĂ­nĂĄlunk. Ezek biztosĂ­tjĂĄk, hogy a dĂ­jak nagyszerƱen lesznek kiĂĄllĂ­tva Ă©s hosszĂș ideig megƑrzik szĂ©p megjelenĂ©sĂŒket.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendelje meg az Ă©rmet az Ön esemĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 85 mm
Arany
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!