Skill Masters

Egyedi trófea, amelyet a Skill Masters számára készítettünk. A díj formáját lézerrel vágtuk ki. A színes díszítéseket és feliratokat tartós UV nyomtatással készítettük. Az egész darab nehezebb márvány talapzaton helyezkedik el.

Átfutási idő

10

munkanap*

Színes trofea a Skill Masters számára

Gyakorlatilag minden sporteseményen van lehetőség arra, hogy valakit díjjal ismerjenek el. Emiatt minden sportoló díjgyűjteménye valóban kiterjedt. Ráadásul nehéz meglepni egy többszörösen megnevezett résztvevőt. Ezt teljesíti cégünk, amely nap mint nap gyönyörködtető, személyre szabott díjakat készít. Az egyik ilyen megvalósítás az a színes szobrocska, amelyet a Skill Masters pompomlány bajnokságra készítettünk. Ezt a fémtrófeát lézerrel vágták ki, így szokatlan formát kapott. Ráadásul kitűnik jellegzetes, színes nyomtatásával. Erős hangsúlya megragadja a szemet és összpontosítja a figyelmet, megkülönböztetve a díjat a többitől.

Személyre szabott trófeák

Minden ügyfelünknek más elképzelése van arról, hogy milyen legyen az ideális szobor. Ezért mindannyiuknak lehetőséget adunk arra, hogy a semmiből hozzanak létre egy díjat. Ehhez az iparág legmodernebb gépeit használjuk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy egyedi terveket hozzunk létre. A Winmednél szinte bármilyen formájú, méretű és színű egyedi trófeákat készíthet. Mindez biztosítja, hogy az általunk készített szobrocskák teljes mértékben megfeleljenek az Ön elvárásainak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

21

Magasság
(cm)

12

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!