SportokFutás

Run The Lake Silver Finisher

A szobor lézer vágott fémelemekből áll, amelyeket UV-nyomtatással fednek le. A domború, színes nyomtatott elemek háromdimenziós hatást kölcsönöznek neki.

Átfutási idő

10

munkanap*

Trófea a Run The Lake Silver célba érkező versenyzőjének

Egy futóverseny szervezőjeként gondoskodnia kell arról, hogy az Ön által bemutatott trófeát eredetiek legyenek. Ezt tette a Run The Lake szervezője, aki gyönyörű fém trófeát rendelt a Winmedtől. Lézerrel vágták ki őket, eredeti formát öltve. Ráadásul az egészet egy színes, helyenként megemelt nyomattal borították. Ennek eredményeképpen a legjellemzőbb elemek az ujjbegyek alatt érezhetők.

A sporteseménynek szentelt futó szobrocskák

Ügyfeleink igényes emberek csoportja, akiknek különböző igényeik vannak. Egyesek a klasszikus megoldásokra támaszkodnak, mások az innovációra törekszenek, érdekes kihívások elé állítva minket. Az iparágban szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk valóban minden elvárásnak megfelelni. Az iparág legmodernebb gépeinek köszönhetően szinte bármilyen méretű, formájú és színű szobrocskát készíthetünk. Megvalósításainkat a legmagasabb minőségű anyagokkal gazdagítjuk, amelyeket egymással kombinálhat. Mindezt annak érdekében, hogy a végeredmény megfeleljen az Ön elvárásainak, és minden résztvevőt elkápráztasson, kiemelve ezzel az Ön rendezvényét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

19

Magasság
(cm)

11

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás
3D nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!