Deutsche Meisterschaften 2023

A szĂ­nes zomĂĄnccal kiegĂ©szĂ­tett kerek öntött Ă©rmeket hĂĄrom szĂ­nvĂĄltozatban kĂ©szĂ­tettĂŒk el: arany, ezĂŒst Ă©s bronz.

Átfutási idƑ

4

hét*

TartĂłs zomĂĄncozott Ă©rmek a Deutsche Meisterschaften szĂĄmĂĄra

A Winmed tapasztalt gyĂĄrtĂłja a szĂĄmos sport- Ă©s emlĂ©kversenyen bemutatott kitĂŒntetĂ©seknek. MegbĂ­zhatĂł vĂĄllalat vagyunk, amit az is igazol, hogy sok ĂŒgyfĂ©l tĂ©r vissza hozzĂĄnk tovĂĄbbi megvalĂłsĂ­tĂĄsokkal. EgyikĂŒk a Deutsche Meisterschaften szervezƑje, akinek kerek, öntött Ă©rmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk, kivĂĄgĂĄssal Ă©s kiĂĄllĂł logĂłdĂ­sszel vĂĄltozatosan. A futóérmeket kĂ©t mĂ©retben Ă©s hĂĄrom klasszikus szĂ­nvĂĄltozatban kĂ©szĂ­tettĂŒk el: arany, ezĂŒst Ă©s bronz. Mindegyiket jellegzetes piros zomĂĄnc borĂ­tja, amely kiemeli a logĂłt Ă©s szemet gyönyörködtetƑ. Az Ă©rem felĂŒletĂ©n hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sek is vannak, amelyek igazĂĄn szĂ©ppĂ© teszik az egĂ©szet.

Rendeljen érmeket a legjobbak elismerésére

Minden sportesemĂ©ny szervezƑjĂ©nek megvan a sajĂĄt elkĂ©pzelĂ©se a gyƑzteseknek ĂĄtadandĂł tökĂ©letes dĂ­jrĂłl. VelĂŒnk gyakorlatilag bĂĄrmilyen elkĂ©pzelĂ©st megvalĂłsĂ­that. Nem fĂ©lĂŒnk a kihĂ­vĂĄsoktĂłl, Ă©s az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkjĂĄval bĂĄrmilyen formĂĄjĂș Ă©s mĂ©retƱ Ă©rmet kĂ©pesek vagyunk elkĂ©szĂ­teni. Emellett szĂĄmos olyan innovatĂ­v megoldĂĄst fejlesztettĂŒnk ki, amelyek lehetƑvĂ© teszik a dĂ­jak szĂ©les körƱ szemĂ©lyre szabĂĄsĂĄt. Mindezt annak Ă©rdekĂ©ben, hogy az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett kitĂŒntetĂ©sek megfeleljenek az Ön elvĂĄrĂĄsainak, Ă©s elnyerjĂ©k a dĂ­jazottak tetszĂ©sĂ©t.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az Ön rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 75 mm
Arany
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!