IFBB Fitnessurheilu Ry

A kerek öntött Ă©rmeket hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel kĂ©szĂ­tettĂŒk hĂĄrom klasszikus szĂ­nben: arany, ezĂŒst Ă©s bronz.

Átfutási idƑ

4

hét*

Klasszikus sportérmek az IFBB Fitnessurheil Ry-nél

A sportolĂĄsnak szĂĄmos elƑnye van, Ă©s minden sportĂĄg mĂĄs-mĂĄs aspektus fejlesztĂ©sĂ©re összpontosĂ­t. Akiknek fontos az erƑ Ă©s a formĂĄs szobor, azok ideĂĄlis esetben az erƑsportokban talĂĄljĂĄk magukat. Nekik szerveztĂ©k meg az IFBB Fitnessurheilu Ry-t, amelynek sorĂĄn emlĂ©köntvĂ©ny Ă©rmeket adtak ĂĄt. Ezek tervezĂ©sĂ©t Ă©s gyĂĄrtĂĄsĂĄt cĂ©gĂŒnk vĂ©gezte. Szakembereink egyedi, klasszikus kerek formĂĄjĂș Ă©rmeket kĂ©szĂ­tettek. KözĂ©psƑ rĂ©szĂŒkben hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©seket helyeztĂŒnk el a sportĂĄgra jellemzƑ pĂłzokban lĂ©vƑ alakok kĂ©pmĂĄsĂĄval. A tökĂ©letesen reprodukĂĄlt dĂ­szĂ­tĂ©st az esemĂ©ny nevĂ©t tartalmazĂł felirat veszi körĂŒl. Az egĂ©szet egy szemĂ©lyre szabott szalag teszi teljessĂ©, amely tökĂ©letesen illik mind az arany, mind az ezĂŒst, mind a bronzĂ©remhez.

Rendelje meg a tömör Ă©rmeket az Ön ĂĄltal vĂĄlasztott kivitelben

A Winmed a megrendelƑ dönt az Ă©rem megjelenĂ©sĂ©rƑl Ă©s kialakĂ­tĂĄsĂĄrĂłl. Szakembereink nyitottak az Ășj Ă©s innovatĂ­v ötletekre, amelyeket az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkjĂĄval meg tudunk valĂłsĂ­tani. VelĂŒnk klasszikus kivitelƱ Ă©rmeket is kĂ©szĂ­thet. Mindegyik egyedi projekt alapjĂĄn kĂ©szĂŒl, amelyben Ön dönt a kitĂŒntetĂ©s formĂĄjĂĄrĂłl, mĂ©retĂ©rƑl Ă©s minden, mĂ©g a legaprĂłbb rĂ©szletĂ©rƑl is. Minden Ășgy törtĂ©nik, hogy a vĂ©geredmĂ©ny megfeleljen az Ön elvĂĄrĂĄsainak, Ă©s egyedisĂ©gĂ©vel gyönyörködtessen.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az Ön rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 75 mm
Arany
standard szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!