Jupiter Run

Kerek futóérmek åttörésekkel és 3D díszítésekkel, amelyek a vilågƱr témåjåhoz kapcsolódnak.

Átfutási idƑ

4

hét*

Modern futóérmek a Jupiter Run-ra

A futĂłesemĂ©nyek gyakran kĂŒlönbözƑ alkalmakra, mint Ă©vfordulĂłk, jubileumok vagy ĂŒnnepek, vonatkoznak. Azonban ezĂșttal az alkalom teljesen mĂĄs volt. EzĂ©rt vĂĄllaltuk fel, hogy kĂŒlönleges futóérmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk, amelyek az e vilĂĄgi Jupiter Run-t koronĂĄztĂĄk meg.

Ezek kĂ©tsĂ©gkĂ­vĂŒl olyan dĂ­jak, amelyeket Ă©szre kell venni. Mindez az egyedileg elkĂ©szĂ­tett tervnek köszönhetƑ, amely magĂĄban foglalja a kerek formĂĄt, az ĂĄttörĂ©seket Ă©s a szokatlan dĂ­szĂ­tĂ©seket. Ezeknek köszönhetƑen a medal központi rĂ©szĂ©nek felĂŒlete emlĂ©keztet a bolygĂł felszĂ­nĂ©re.

Emellett ezeket az egyedi Ă©rmeket kiegĂ©szĂ­tik az esemĂ©ny logĂłjĂĄval Ă©s nevĂ©vel ellĂĄtott szalagok. Az egĂ©sz vonzza a tekintetet, emlĂ©kezetes marad Ă©s kĂ©tsĂ©gtelenĂŒl kiemelkedik a futĂł ĂĄltal megszerzett dĂ­jak gyƱjtemĂ©nyĂ©ben.

Winmed – Ă©rmek egyedi rendelĂ©sre minden futĂłesemĂ©nyre

Mint Ă©rmek Ă©s egyedi dĂ­jak gyĂĄrtĂłja, nagy technolĂłgiai hĂĄttĂ©rrel rendelkezĂŒnk, amelyet tapasztalt munkatĂĄrsak kezelnek. EzĂ©rt nem fĂ©lĂŒnk a kihĂ­vĂĄsoktĂłl, Ă©s minden nap vĂĄltozatos projekteket valĂłsĂ­tunk meg – a klasszikusoktĂłl az e vilĂĄgiaktĂłl eltĂ©rƑig.

Mindegyik a legmagasabb minƑsĂ©gƱ Ă©s mindig idƑben! Megtekintheted Ƒket a galĂ©riĂĄnkban Ă©s inspirĂĄlĂłdhatsz, hogy tökĂ©letes dĂ­jat hozz lĂ©tre a sajĂĄt esemĂ©nyedre.

LĂ©pj velĂŒnk kapcsolatba Ă©s rendelj egy Ă©rmet a futĂłesemĂ©nyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 70 mm
Antik ezĂŒst
személyre szabott szalag
2d
åttört díszítés

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!