Városi Terepfutás

Aranyból öntött, kerek formájú érem. A színes zománc és a háromdimenziós díszítések feliratok és egy repülőgép képmása teszi egyedivé.

Átfutási idő

4

hét*

Városi Terepfutás – egyedi futás csodálatos érmekkel

A Városi Terepfutás egy egyedülálló futás, amely egy felejthetetlen és izgalmas kalandot ad a résztvevőknek. A futás egy speciálisan előkészített útvonalon zajlik, amely a sportolók ügyességét ellenőrzi. A legjobb résztvevők, akiknek sikerül célba érniük, egyedi futóérmeket kapnak a szervezőtől. Ezeket cégünk készítette, amely évek óta eredeti díjakat szállít különböző sporteseményekre. Idén a Városi Terepfutás számára elegáns aranyszínű öntött érmeket készítettünk. Ezek kerek formájúak, amit a belsejükben áttört áttört formával törtünk meg. Kialakításukban ideálisan érvényesül a repülőgép formájú háromdimenziós díszítés. Emellett az érem felületén ujjheggyel érzékelhető betűkkel és piros-fehér zománccal díszített felirat található, ami igazi szemet gyönyörködtető. Ezt egészíti ki az esemény nevével és logójával ellátott szublimációs szalag.

A legjobb díjak

A Winmednél minden ügyfél igényeire odafigyelünk. Hogyan lehetséges ez? Minden az egyéni megközelítésünknek köszönhető, amely lehetőséget ad arra, hogy megismerjük ügyfelünket. Egy másik fontos elem a dizájn, amelyet megrendelésre készítünk. Ez biztosítja, hogy az megfeleljen az ügyfél minden irányelvének. A harmadik szempont az, hogy kizárólagosan hozzáférünk a legmodernebb gépeink innovatív technológiájához. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a legegyszerűbb terveket is megvalósítsuk, amelyekre a gyártás minden szakaszában ügyelünk. Ez biztosítja Önnek azt a bizalmat, hogy az általunk készített termék minden igényt kielégít.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen érmet az Ön rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Bármilyen alakú
70 x 80 mm
Arany
személyre szabott szalag
3d

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színkitöltés
Nagy nyomású öntés

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!