Bolondok Aranya

Modern fĂ©m ermek eredeti lĂ©zervĂĄgott formĂĄval. Az Ă©rem mindkĂ©t oldalĂĄn talĂĄlhatĂł, precĂ­zen alkalmazott szĂ­nes nyomtatĂĄs kĂŒlönbözteti meg Ƒket.

Átfutási idƑ

2

hét*

Futóérem mint motivåció és emlék a Bolondok Aranya futóinak

A Bolondok Aranya futĂĄs rĂ©sztvevƑi olyan sportolĂłk, akik nagy örömĂŒket lelik a futĂĄsban. EzĂ©rt döntött Ășgy a verseny szervezƑje, hogy megjutalmazza elkötelezettsĂ©gĂŒket, szenvedĂ©lyĂŒket Ă©s sportszerƱsĂ©gĂŒket. Ennek Ă©rdekĂ©ben felvette a kapcsolatot cĂ©gĂŒnkkel, amely Ă©vek Ăłta tervez Ă©s gyĂĄrt szemĂ©lyre szabott Ă©rmeket. Erre a kĂŒlönleges alkalomra ezĂ©rt eredeti acĂ©lĂ©rmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk, amelyeket a lĂ©zerrel kivĂĄgott szokatlan forma kĂŒlönböztet meg. Modern formĂĄjukat szĂ­nes nyomtatĂĄssal egĂ©szĂ­tettĂŒk ki, amelyet helyben emeltĂŒnk ki, Ă­gy hĂĄromdimenziĂłs hatĂĄst keltve. EzenkĂ­vĂŒl az Ă©rmeket megkĂŒlönbözteti a kĂ©toldalisĂĄguk. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatott dĂ­szĂ­tĂ©s mind az elƑ-, mind a hĂĄtoldalon megtalĂĄlhatĂł. Mindez annak Ă©rdekĂ©ben törtĂ©nik, hogy az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett futóérmek lenyƱgözzenek a dizĂĄjnjukkal, Ă©s arra ösztönözzenek, hogy többet Ă©rjen el.

Tervezze meg sajåt sportsikerének szimbólumåt

Sportversenyek szervezƑjekĂ©nt Ön tudja a legjobban, milyen dĂ­jakra van szĂŒksĂ©ge a sportolĂłknak. CĂ©gĂŒnk lehetƑvĂ© teszi, hogy teljesen az Ön elkĂ©pzelĂ©seinek megfelelƑ Ă©rmet alkosson. Mindez az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkjĂĄnak köszönhetƑ, amely innovatĂ­v berendezĂ©sekkel felszerelve szĂĄmos lehetƑsĂ©get nyit meg. Ezek közĂ© tartoznak az acĂ©lbĂłl, öntvĂ©nybƑl vagy fĂĄbĂłl kĂ©szĂŒlt Ă©rmek. Ezek azonban nem az összes lehetƑsĂ©g. KĂ­sĂ©rletezhet az anyagokkal is, Ă©s homok- vagy gyantaelemekkel is vĂĄltozatossĂĄ teheti Ă©rmĂ©it. Mi több, szĂ­nes nyomtatĂĄst vagy zomĂĄncot is alkalmazhat mindegyikre. Mindezt azĂ©rt, hogy a vĂ©geredmĂ©ny minden elvĂĄrĂĄsĂĄnak megfeleljen.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az esemĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
75 x 45 mm
Arany
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!