TV Rheinzabern

Érem a legfiatalabb futĂĄs szerelmeseinek. TökĂ©letesen tĂŒkrözi a gyermekversenyek örömĂ©t Ă©s energiĂĄjĂĄt.

Átfutási idƑ

2

hét*

Egyedi gyermek futóérmek a TV Rheinzabern versenyre

A TV Rheinzabern egy Ă©ves gyermek- Ă©s iskolĂĄskorĂș ifjĂșsĂĄgi futĂłverseny, amelyet a nĂ©metorszĂĄgi TV Rheinzabern atlĂ©tikai klub szervez. Az ilyen esemĂ©nyek cĂ©lja a fizikai aktivitĂĄs Ă©s az egĂ©szsĂ©ges Ă©letmĂłd nĂ©pszerƱsĂ­tĂ©se a legfiatalabbak körĂ©ben, valamint sport irĂĄnti Ă©rdeklƑdĂ©sĂŒk Ă©s atlĂ©tikai kĂ©pessĂ©geik fejlesztĂ©se.

A rĂ©sztvevƑk kĂŒlönbözƑ, korosztĂĄlyuknak megfelelƑ tĂĄvok közĂŒl vĂĄlaszthatnak, lehetƑvĂ© tĂ©ve ezzel a fiatalabb gyerekek Ă©s az idƑsebb serdĂŒlƑk rĂ©szvĂ©telĂ©t is. Ez az esemĂ©ny remek alkalom a szĂłrakozĂĄsra, versengĂ©sre Ă©s a szabadban töltött idƑre. Fontos szerepet jĂĄtszik a közössĂ©gi Ă©rzĂ©s Ă©s a rĂ©sztvevƑk közötti barĂĄtsĂĄgok Ă©pĂ­tĂ©sĂ©ben.

A Winmed cĂ©g rĂ©szt vett az esemĂ©nyen, lĂ©trehozva egy egyedi Ă©rmet a gyerekek szĂĄmĂĄra. Ez csillag alakĂș, puha lekerekĂ­tett szĂ©lekkel Ă©s arany kerettel. Az Ă©rem közepĂ©n fehĂ©r szĂ­n dominĂĄl, ami tĂ©li tĂĄjat idĂ©z. Az Ă©rmen szĂ­nes, futĂł gyermek ĂĄbrĂĄzolĂĄs talĂĄlhatĂł, ami tĂŒkrözi az esemĂ©ny sportos szellemĂ©t. Az Ă©rem tetejĂ©n helyeztĂ©k el a futĂłverseny szervezƑjĂ©nek nevĂ©t. Az Ă©remet egy standard piros-fehĂ©r szalagon lehet felakasztani.

Winmed – Gyermek Ă©rmek minden alkalomra

CĂ©gĂŒnk specializĂĄlĂłdott az Ă©rmek gyĂĄrtĂĄsĂĄra, többĂ©ves tapasztalattal rendelkezĂŒnk a fiatal sportolĂłknak szĂĄnt dĂ­jak kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©ben. Érmeinket szĂĄmos gyermek sportesemĂ©nyen Ă©rtĂ©kelik EurĂłpa-szerte.

Ha egyedi Ă©rmet keresel a futĂłversenyen rĂ©szt vevƑ gyerekek szĂĄmĂĄra, a Winmed kivĂĄlĂł vĂĄlasztĂĄs. SzĂ©les körƱ szolgĂĄltatĂĄsokat kĂ­nĂĄlunk tovĂĄbbi költsĂ©gek nĂ©lkĂŒl, beleĂ©rtve a gyors ĂĄrajĂĄnlatot, ingyenes Ă©rem- Ă©s trĂłfeatervezĂ©st, dĂ­jmentes mintĂĄkat Ă©s expressz megrendelĂ©sek teljesĂ­tĂ©sĂ©t.

Ossza meg velĂŒnk gyermekĂ©rem irĂĄnti elkĂ©pzelĂ©sĂ©t – legyen az egy kĂ©p, rajz, logo vagy egy adott tĂ©ma. Tapasztalt tanĂĄcsadĂłink itt ĂĄllnak rendelkezĂ©sĂ©re, hogy minden lĂ©pĂ©sben tĂĄmogassĂĄk Önt, biztosĂ­tva, hogy a rendelĂ©s könnyen Ă©s problĂ©mamentesen valĂłsuljon meg.

Kérjen gyors és ingyenes årajånlatot az érmére még ma!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
80 x 80 mm
Arany
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!