XIII KIKELET FÉLMARATON BAJA

Modern fém érmek precízen vágott áttört, a tizenhármas számot ábrázoló áttört munkával. Az érmeket színes, az ujjbegyek alatt érezhető nyomattal vontuk be.

Átfutási idő

2

hét*

13. Kikelet Felmaraton Baja gyönyörű érmekkel tisztelgett

A Kikelet Felmaraton Baja egy olyan verseny, amelyen a világ számos régiójának sportolói vesznek részt. Az eseményt immár tizenhárom éve rendezik meg, és minden kiadással egyre több a résztvevő. A szervező ezért úgy döntött, hogy rendhagyó díjakkal jutalmazza őket. Ezek a mi acélérmeink voltak, amelyeket precíziós lézerrel vágtunk ki. A lézernek köszönhetően szokatlan formát tudtunk készíteni, a tizenhármas szám alakjában áttört formával. Ráadásul az érem felületén háromdimenziós betűkkel van ellátva, amelyeket színes nyomtatással készítettünk. Mindezt egy személyre szabott szalaggal koronázzuk meg, amely tökéletesen illeszkedik a díj dizájnjához.

Rendeljen érmeket, amelyek tökéletesen tükrözik rendezvénye hangulatát.

A Winmednél nem félünk a kihívásoktól. Szakembereink nap mint nap vállalnak klasszikus és nem szokványos produkciókat egyaránt. Ennek eredményeképpen minden egyes érménk más és más, és így tökéletesen illeszkedik az alkalomhoz. Így kínálatunkban eredeti futómedálokat talál, amelyeket az Ön logójának színes nyomtatásával díszítünk, díszzománcokkal egészítünk ki, vagy háromdimenziós domborműveket készítünk. Ezt az iparág legmodernebb gépparkja teszi lehetővé. Lehetőségei lehetővé teszik számunkra, hogy látványos érmeket készítsünk, amelyekre a címzettek sokáig emlékezni fognak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen érmet az Ön rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Bármilyen alakú
75 x 70 mm
fekete
személyre szabott szalag
2d

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
3D nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!