Linz Airport Night Run

RepĂŒlƑgĂ©p alakĂș Ă©rmek? SzĂĄmunkra nem jelent problĂ©mĂĄt. EzĂșttal a szokatlan designt a Linz Airport Night Run szervezƑi kaptĂĄk.

Átfutási idƑ

4

hét*

TervezƑi Ă©rmek a Linz Airport Night Run versenyre

Az Ă©jszakai futĂĄsoknak sajĂĄtos hangulatuk van. EzĂ©rt az ezek sorĂĄn bemutatott futĂłmedĂĄloknak is ki kell tƱnniĂŒk. A WinmednĂ©l tisztĂĄban vagyunk ezzel, Ă©s ezĂ©rt fejlesztettĂŒk ki a modern nyomtatott öntött Ă©rmĂ©ket. Ezek öntött Ă©rmek, amelyek felĂŒletĂ©t szĂ­nes nyomat borĂ­tja. A Linz Airport Night Run-ra kĂ©szĂ­tett Ă©rmek eredeti formĂĄjĂșak, amit egy elƑre elkĂ©szĂ­tett acĂ©lszerszĂĄmmal Ă©rtĂŒnk el. Mi több, ezek a tömör öntött Ă©rmek szĂĄmos hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel rendelkeznek a felĂŒletĂŒkön. Az egĂ©szet szĂ­nes nyomtatĂĄs borĂ­tja, ami mĂ©g inkĂĄbb kiemeli az Ă©rem jellegĂ©t.

TƱnjön ki a Winmed érmekkel

Az iparĂĄgban szerzett tapasztalataink lehetƑvĂ© tettĂ©k szĂĄmunkra, hogy olyan hatĂ©kony rendszert hozzunk lĂ©tre, amellyel gyakorlatilag bĂĄrmilyen projektet meg tudunk valĂłsĂ­tani. Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen minden Ă©rem megfelel ĂŒgyfeleink elvĂĄrĂĄsainak, Ă©s elnyeri a cĂ­mzettek tetszĂ©sĂ©t. Ennek oka, hogy vĂĄllalatunkban az egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©sre, az eredeti tervezĂ©sre Ă©s az iparĂĄg legmodernebb gĂ©peinek innovatĂ­v technolĂłgiĂĄjĂĄra összpontosĂ­tunk. SegĂ­tsĂ©gĂ©vel egyedi Ă©rmeket kĂ©szĂ­thetĂŒnk kĂŒlönbözƑ formĂĄkban, mĂ©retekben vagy szĂ­nekben. Mindezt azĂ©rt, hogy a vĂ©geredmĂ©ny emlĂ©kezetes legyen, Ă©s Ă­gy Ășj rĂ©sztvevƑket vonzzon a sportesemĂ©nyre.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 70 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!