Sketchers Tartu Kevadjooks 2022

Geometriai futóérmek 2022-es szĂĄmĂș kivĂĄgĂĄssal Ă©s szĂ­nes UV nyomtatĂĄssal.

Átfutási idƑ

2

hét*

Egyedi érmek gyönyörƱ nyomattal a Sketchers Tartu Kevadjooks 2022 szåmåra

Az Ă©rmeket gyakran kerek formĂĄval tĂĄrsĂ­tjĂĄk. NĂĄlunk azonban az Ă©rmek formĂĄja, mĂ©rete Ă©s kialakĂ­tĂĄsa is vĂĄltoztathatĂł. Így munkĂĄink vĂĄltozatosak. Egy ilyen egyedi projekt a Sketchers Tartu Kevadjooks szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tett Ă©rmek.

Geometriai formĂĄjuk van, amelyet Ă©rdekes elemek, pĂ©ldĂĄul a 2022-es szĂĄmok kivĂĄgĂĄsa dĂ­szĂ­t. Így a rĂ©sztvevƑk emlĂ©kezni fognak, mikor kaptĂĄk az Ă©rmet. Ezen kĂ­vĂŒl az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett szemĂ©lyre szabott futóérmek szĂ­nes nyomattal vannak ellĂĄtva, amely egy futĂłpĂĄlyĂĄt ĂĄbrĂĄzol. Ez karaktert ad az egĂ©sznek, Ă©s emlĂ©kezetessĂ© teszi.

Winmed – a minƑsĂ©g garanciĂĄja

Az egyedi Ă©rmek gyĂĄrtĂłjakĂ©nt cĂ©gĂŒnk ĂĄllandĂł Ă©s közvetlen ellenƑrzĂ©st biztosĂ­t minden gyĂĄrtĂĄsi fĂĄzis felett. Mi döntjĂŒk el, hogyan kĂ©szĂ­tjĂŒk a dĂ­jakat, ĂŒgyelve arra, hogy mindig idƑben eljussanak Önhöz.

GĂ©pipari parkunk a legmodernebb berendezĂ©sekkel van felszerelve, amelyeket szakkĂ©pzett szemĂ©lyzet mƱködtet. ElkötelezettsĂ©gĂŒk Ă©s szenvedĂ©lyĂŒk minden munkĂĄnkban lĂĄthatĂł, amelyeket a galĂ©riĂĄnkban tekinthet meg.

LĂ©pjen kapcsolatba velĂŒnk, Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60 x 60 mm
Antik ezĂŒst
standard szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!