Gran Fondo Wicklow

GyönyörƱ ezĂŒst Ă©rem, fĂ©mbƑl, szĂ­nes nyomattal. Érdekes formĂĄjĂĄval Ă©s csillogĂł kivitelĂ©vel vonzza magĂĄra a tekintetet.

Átfutási idƑ

2

hét*

Modern Ă©rmek a Wicklow Gran Fondo-ra

A vĂĄltozĂł trendeknek Ă©s a növekvƑ vĂĄsĂĄrlĂłi elvĂĄrĂĄsoknak elĂ©be menve lĂ©zerrel vĂĄgott Ă©rmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk. E technolĂłgia felhasznĂĄlĂĄsĂĄnak egyik pĂ©ldĂĄja a Wicklow Gran Fondo acĂ©lĂ©rme. Ez az Ă©rem Ă©rdekes formĂĄjĂș, amelyet szĂĄmos kĂŒlönfĂ©le kiegĂ©szĂ­tĂ©ssel, pĂ©ldĂĄul aprĂł ĂĄttört dĂ­szĂ­tĂ©ssel Ă©s alul fogaskerĂ©k-mintĂĄval tettĂŒnk vĂĄltozatossĂĄ. RĂĄadĂĄsul a szĂ­nes nyomat formĂĄjĂĄban elhelyezett kerĂ©kpĂĄros figurĂĄnak köszönhetƑen tökĂ©letesen illeszkedik a kerĂ©kpĂĄrversenyek hangulatĂĄhoz. Mindezeken kĂ­vĂŒl szemĂ©lyre szabott Ă©rmeink a kĂŒlönleges ĂĄtlĂĄtszĂł lakkbevonatnak köszönhetƑen is magukra vonzzĂĄk a tekintetet, ami csak mĂ©g elegĂĄnsabbĂĄ teszi Ƒket.

Érmek kerĂ©kpĂĄrosoknak az Ön rendezvĂ©nyĂ©re

Az Ă©rmek nem csupĂĄn a legjobb versenyzƑk hozzĂĄjĂĄrulĂĄsĂĄnak Ă©s elkötelezettsĂ©gĂ©nek elismerĂ©sĂ©re szolgĂĄlĂł dĂ­jak. SegĂ­tsĂ©gĂŒkkel ki is emelheti rendezvĂ©nyĂ©t, Ășj sportolĂłk tömegeit vonzva rĂĄ. KerĂ©kpĂĄros Ă©rmeinket ugyanis egyedi megrendelĂ©sre kĂ©szĂ­tjĂŒk. Ez azt jelenti, hogy bĂĄrmilyen formĂĄban Ă©s kĂŒlönbözƑ anyagok felhasznĂĄlĂĄsĂĄval kĂ©szĂ­ttetheti el Ƒket. Ezen felĂŒl egy szĂ­nes nyomat vagy gravĂ­rozĂĄs elhelyezĂ©sĂ©vel minden dĂ­jat szemĂ©lyre is szabhat. Ez lehetƑvĂ© teszi, hogy logĂłjĂĄt vagy mĂĄrkĂĄja jellemzƑ ismertetƑjegyeit is hozzĂĄadja az Ă©remhez.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 75 mm
Antik ezĂŒst
standard szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

3D nyomtatĂĄs
GravĂ­rozĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!