Race of Szabolcs

Kerek fĂ©m Ă©rem, szĂ­nes, 3D hatĂĄsĂș nyomtatĂĄssal. A lakkozĂĄssal valĂł bevonĂĄsuknak köszönhetƑen rĂĄadĂĄsul gyönyörƱen csillognak a fĂ©nyben.

Átfutási idƑ

2

hét*

A szabolcsi magyar futam rĂ©gi hagyomĂĄnya, hogy Ă©rmekkel tisztelegnek a magyar versenyzƑk elƑtt

A Szabolcsi futĂĄs egy közismert sportesemĂ©ny, amelyet Ă©vente rendeznek meg a magyarorszĂĄgi KisvĂĄrdĂĄn. Az esemĂ©ny szĂĄmos rĂ©sztvevƑt vonz belföldrƑl Ă©s kĂŒlföldrƑl egyarĂĄnt. Neve a hagyomĂĄnyƑrzƑ fesztivĂĄlra utal, amelyet minden Ă©v mĂĄjusĂĄban tartanak. Az esemĂ©nyen rĂ©szt vevƑ sportolĂłknak egy igĂ©nyes Ăștvonalat kell teljesĂ­teniĂŒk, amely a KisvĂĄrda vĂĄrosĂĄt körĂŒlvevƑ festƑi vidĂ©ken vezet keresztĂŒl. Az egyedĂŒlĂĄllĂł esemĂ©nyen valĂł rĂ©szvĂ©tel emlĂ©kĂ©re az Ă©rmek teljes egĂ©szĂ©ben cĂ©gĂŒnk sajĂĄt gyĂĄrtĂĄsĂșak. Ennek oka, hogy a Winmed innovatĂ­v technolĂłgiĂĄval, nagy tapasztalattal Ă©s szenvedĂ©lyes szakemberekbƑl ĂĄllĂł csapattal rendelkezik. Nekik köszönhetƑ, hogy minden egyes megrendelĂ©sĂŒnk egyedi.

Tegye ragyogóvå rendezvényét érmeink segítségével

A Szabolcsi FutĂłverseny megrendelĂ©sĂ©nek megvalĂłsĂ­tĂĄsakor a modern technolĂłgiĂĄra tĂĄmaszkodtunk. Ennek köszönhetƑen acĂ©l Ă©rmeink bĂĄrmilyen formĂĄjĂșak Ă©s dĂ­szĂ­tĂ©sƱek lehetnek. Ebben az esetben a megrendelƑvel közösen egy klasszikus kerek formĂĄt vĂĄlasztottunk, amelyet szĂ­nes nyomtatĂĄssal variĂĄltunk. Ez azonban nem egy szokvĂĄnyos nyomtatĂĄs, hiszen a gyĂĄrtĂĄsi folyamat sorĂĄn megemeltĂŒk, Ă­gy hĂĄromdimenziĂłs hatĂĄst keltettĂŒnk. RĂĄadĂĄsul az egymĂĄshoz illeszkedƑ szĂ­neknek köszönhetƑen az egyes rĂ©tegek jĂłl egyĂŒttmƱködnek, Ă­gy egy stilisztikailag egysĂ©ges egĂ©szet alkotnak. Az Ă©rmeket fĂ©nyes lakkal is bevontuk, amely a fĂ©nyben megcsillan Ă©s vonzza a tekintetet. Mindezt egy klasszikus szalag egĂ©szĂ­ti ki, amelynek köszönhetƑen a kitĂŒntetĂ©sek gyönyörƱen mutatnak a dĂ­jazottak nyakĂĄban.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az Ön rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 75 mm
Barna
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

3D nyomtatĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!