FrankensteinLauf

Kör alakĂș, szĂ­nes zomĂĄnccal Ă©s hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel ellĂĄtott öntött Ă©rmĂ©k, melyeket a verseny helyszĂ­ne ihletett.

Átfutási idƑ

4

hét*

FrankensteinLauf tapasztalt gyårtótól szårmazó futóérmekkel

A FrankensteinLauf rĂ©sztvevƑi lenyƱgözƑ sportkĂ©pessĂ©geket Ă©s elkötelezettsĂ©get mutattak, ami lehetƑsĂ©get ad szĂĄmukra, hogy eredeti Ă©rmeket nyerjenek. Ezek az Ă©rmek az ĂĄltalunk gyĂĄrtott öntött Ă©rmĂ©k. Ezek a futóérmek egyedi kivĂĄgĂĄsokkal rendelkezƑ kör alakĂșak, amelyek könnyedsĂ©get Ă©s finom bĂĄjt kölcsönöznek nekik. Ezen felĂŒl az Ă©rme felĂŒletĂ©n hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©st alkalmaztunk, amely egy vĂĄrat ĂĄbrĂĄzol, mely körĂŒl ragyogĂł zöld zomĂĄnc talĂĄlhatĂł. Az egĂ©sz csomagot egy megfelelƑ, szublimĂĄlt szalaggal egĂ©szĂ­tjĂŒk ki, ami megkönnyĂ­ti az Ă©rmek ĂĄtadĂĄsĂĄt Ă©s tĂĄrolĂĄsĂĄt.

Egyedi futóérmek sportolóknak

SzeretnĂ©, ha a versenye nemcsak az Ă©rzelmek miatt maradna emlĂ©kezetes, hanem az egyĂ©ni Ă©rmek miatt is? A Winmed-nĂ©l olyan Ă©rmeket Ă©s trĂłfeĂĄkat gyĂĄrtunk, amelyek mĂ©g a legigĂ©nyesebb ĂŒgyfelek elvĂĄrĂĄsait is teljesĂ­tik. Öntött Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk a legnagyobb pontossĂĄggal Ă©s odafigyelĂ©ssel a rĂ©szletekre. KĂ­nĂĄlatunkban szemĂ©lyre szabott Ă©remtartĂłkat is talĂĄl, amelyekkel dĂ­jai ugyanolyan lenyƱgözƑnek fognak tƱnni.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s tudja meg, hogyan segĂ­thetĂŒnk egyedĂŒlĂĄllĂł mĂłdon megĂŒnnepelni a futĂłversenyĂ©t!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 90 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!