Marathon of Three Dam

Egyedi futóérem feltƱnƑ zomĂĄnccal Ă©s 3D dĂ­szĂ­tĂ©ssel, amely a maraton rĂ©sztvevƑit tisztelte meg.

Átfutási idƑ

4

hét*

Az ideålis jutalom a maratonfutónak? Személyre szabott érem a sajåt logójåval!

A futĂłk hosszĂș ĂłrĂĄkat töltenek az edzĂ©ssel, hogy felkĂ©szĂŒljenek a maratonra. Minden nap gyakorolva a futĂĄsra gondolnak, Ă©s elkĂ©pzelik, ahogy ĂĄtlĂ©pik a cĂ©lvonalat. A gyƑzelem pillanatĂĄt mĂ©g Ă©desebbĂ© tĂ©ve a Marathon of Three Dam szervezƑi kĂŒlönleges futóérmeket kĂ©szĂ­tettek szĂĄmukra. CĂ©gĂŒnk kĂ©szĂ­tette ezeket az Ă©rmeket, amely jĂłl tudja, milyen fontosak a dĂ­jak egy sportolĂł Ă©letĂ©ben. EzĂ©rt a Marathon of Three Dam gyƑztesei szĂĄmĂĄra eredeti öntött Ă©rmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk, amelyek szĂ­nes zomĂĄnccal vannak kitöltve.

Ezen kĂ­vĂŒl az Ă©rem felĂŒletĂ©re szĂĄmos hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©st helyeztĂŒnk el, beleĂ©rtve a rendezvĂ©ny nevĂ©t is. Mindez azĂ©rt, hogy a futĂłk mĂ©g hosszĂș idƑ utĂĄn is emlĂ©kezzenek a maratonon valĂł rĂ©szvĂ©telĂŒkre.

Winmed – egyedi Ă©rmek egy karnyĂșjtĂĄsnyira

A jutalmazĂĄs valĂłban örömteli tevĂ©kenysĂ©g. EzĂ©rt örĂŒlĂŒnk, hogy Ă©remgyĂĄrtĂłkĂ©nt minden nap segĂ­thetĂŒnk a sportolĂłk sikereinek elismerĂ©sĂ©ben. Ezt az Önök segĂ­tsĂ©gĂ©vel tesszĂŒk, megvalĂłsĂ­tva az Önök egyedi projektjeit.

Jelen vagyunk a piacon Ă©s folyamatosan fejlƑdĂŒnk, hogy mĂ©g több csodĂĄlatos ötletet bĂ­zzanak rĂĄnk, amelyeket aztĂĄn termĂ©kkĂ© alakĂ­tunk. Tekintse meg eddigi munkĂĄinkat, Ă©s nĂ©zze meg, milyen Ă©rdekes dolgokat tudunk Önnek kitalĂĄlni.

LĂ©pjen kapcsolatba velĂŒnk, Ă©s rendeljen futóérmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
66 x 70 mm
Antik ezĂŒst
standard szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!