Dragon Trails 2023

LĂ©legzetelĂĄllĂ­tĂł 3D Ă©rmĂ©k, amelyek magasnyomĂĄsĂș öntĂ©ssel kĂ©szĂŒlnek, tartĂłs Ă©s szilĂĄrd szerkezettel, amely egy szabĂĄlytalan kört idĂ©z.

Átfutási idƑ

4

hét*

Egyedi érmék a Dragon Trails szåmåra

A Dragon Trails szĂĄmĂĄra kĂ©szĂŒlt szemĂ©lyre szabott Ă©rmĂ©ink a bĂĄtorsĂĄg, az elszĂĄntsĂĄg Ă©s az erƑ szimbĂłlumai. Ezek öntött Ă©rmĂ©k, amelyeket egy szabĂĄlytalan, de mĂ©gis lenyƱgözƑ forma jellemez, amely egy kört idĂ©z. Ezen kĂ­vĂŒl kiemelkednek a rĂ©szletek gazdagsĂĄgĂĄval. TöbbrĂ©tegƱ szerkezetĂŒk egy 3D hatĂĄst hoz lĂ©tre, amely mĂ©lysĂ©get Ă©s realisztikus megjelenĂ©st ad nekik. TovĂĄbbĂĄ, az Ă©rem közepĂ©n bĂŒszkĂ©n ĂĄll egy hĂĄromdimenziĂłs felirat az esemĂ©ny nevĂ©vel, amely tovĂĄbb hangsĂșlyozza ezeknek a kivĂ©teles Ă©rmĂ©knek az egyedisĂ©gĂ©t. A felirat a hĂĄtoldalon is megtalĂĄlhatĂł, ahol finoman vĂ©stĂŒk azt a felĂŒletbe, Ă­gy elegĂĄnsan kiegĂ©szĂ­tve az egĂ©szet.

Winmed – Egyedi Ă©rmĂ©k alkotĂłi az Ön esemĂ©nyĂ©re

Mint elismert Ă©rmeszĂĄllĂ­tĂł, cĂ©gĂŒnk cĂ©lja olyan termĂ©kek szolgĂĄltatĂĄsa, amelyek Ă©lƑ emlĂ©kkĂ© vĂĄlnak a sportbeli gyƑzelmekrƑl. EzĂ©rt specializĂĄlĂłdunk olyan Ă©rmĂ©k kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©re, amelyek tĂșlmutatnak a hagyomĂĄnyos dĂ­j fogalmĂĄn. Minden megvalĂłsĂ­tĂĄsunkat fejlett technolĂłgiĂĄk segĂ­tsĂ©gĂ©vel vĂ©gezzĂŒk, amelyekhez kizĂĄrĂłlagos hozzĂĄfĂ©rĂ©sĂŒnk van. CĂ©lunk, hogy egyedi Ă©rmĂ©ket hozzunk lĂ©tre, amelyek megfelelnek mĂ©g a legigĂ©nyesebb ĂŒgyfelek elvĂĄrĂĄsainak is. Ebben az összefĂŒggĂ©sben kĂ­nĂĄlunk Ă©rmetartĂłkat is, amelyek lehetƑvĂ© teszik a dĂ­j jobb kiĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt.

Vedd fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendelj egy Ă©rmet, amely az Ön diszciplĂ­nĂĄjĂĄhoz igazodik!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 85 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Színkitöltés
Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!