Bremer Brückenlauf 2022

A kék színű szórt festéssel bevont, öntött érmet színes nyomtatással szabtuk személyre, és az egészet átlátszó lakkozással fedtük le. Az egész érem ragyog és csodálatosan mutat!

Átfutási idő

2

hét*

Kék érem a Bremer Brückenlauf 2022-ra

A szín minden terv szerves része. A Winmednél a színek egész skáláját kínáljuk, amelyeket szabadon használhat fel. A színvilág szempontjából kiemelkedő alkotás kétségtelenül a Bremer Brückenlauf 2022-re készített öntött érem. Az érem a díj teljes felületét borító mélykék színével tűnik ki. Ezen kívül szokatlan formája is megkülönbözteti – belül áttört díszítésű. Az érem alján egy tökéletesen reprodukált színes nyomat is található, amely a város egy részét ábrázolja. Ugyanilyen érdekes az érem tetején található díszítés is. Háromdimenziós jellegének köszönhetően jól érzékelhető, és kiválóan kitapintható. Az átlátszó lakkbevonat növeli ragyogást és hatásosságot kölcsönöz az egész díjnak.

Egy futóérem az Ön versenyének stílusában

Minden sporteseménynek megvan a maga egyedi stílusa. Ez hatással van a futóversenyek hangulatára és vonzza a sportolókat. A futómedálok olyan elemek, amelyek nagyon jól kiemelik bármely futóesemény hangulatát. Ahhoz azonban, hogy a futókat részvételre ösztönözzék, mindenekelőtt örömet kell szerezniük és izgalmat kell kelteniük. Ehhez elengedhetetlen a projekt egyéni megközelítése, ami a mi cégünknél minden együttműködés alapja. Nálunk gyakorlatilag bármilyen érmet elkészíttethet, eldöntheti annak formáját, méretét vagy színét. Ezenkívül Ön választja ki az anyagot is. Kínálatunkban klasszikus termékek és nem szabványos anyagok, például a homok vagy a gyanta egyaránt megtalálhatóak. Ezek segítségével az Ön által készített érem biztosan kiemelkedik a többi közül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen érmet rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Bármilyen alakú
60 x 70 mm
Kék
személyre szabott szalag
2d
áttört díszítés
színtelen lakk

Felhasznált személyre szabási technikák:

Nagy nyomású öntés
3D nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!