Elbe Ohre Cup Laufserie 2021

Robosztus Ă©rmek a tizenötös szĂĄm szokatlan alakjĂĄban. A hĂĄrom klasszikus szĂ­nben kĂ©szĂŒltek: arany, ezĂŒst Ă©s bronz.

Átfutási idƑ

4

hét*

Az Elbe Ohre Cup Laufserie 2021 Ă©rmeinek eredeti formĂĄja

Hogy a WinmednĂ©l valĂłban vĂĄltozatos formĂĄjĂș Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk, bizonyĂ­tja az Elbe Ohre Cup Laufserie 2021 szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tett megoldĂĄsunk. Ezt az öntött Ă©rmet a tizenötös szĂĄmra emlĂ©keztetƑ forma kĂŒlönbözteti meg. Ezen felĂŒl tovĂĄbbĂĄ kiegĂ©szĂ­tettĂŒk egy kĂŒlönleges lekerekĂ­tĂ©ssel, amelyben helyet kapott a rendezvĂ©ny neve, Ă©s egy futĂłkat ĂĄbrĂĄzolĂł hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©s. Az egĂ©sz hĂĄrom klasszikus szĂ­nben kĂ©szĂŒlt: arany, ezĂŒst Ă©s bronz. Így a szervezƑ dĂ­jazni tudta az összes versenyzƑt, akinek sikerĂŒlt felĂĄllnia a dobogĂłra. Ezt a klasszikus szĂ­nösszeĂĄllĂ­tĂĄst gyönyörƱen kiegĂ©szĂ­tik a finom kitöltĂ©sek, amelyek kiemelik az Ă©rem legfontosabb elemeit.

Futóérmek, amelyekkel megkĂŒlönbözteti a versenyĂ©t

Sok ĂŒgyfelĂŒnk szĂĄmĂĄra fontos, hogy az Ă©rem megfeleljen az ĂĄltaluk szervezett verseny lĂ©gkörĂ©nek Ă©s jellemzƑinek. EzĂ©rt kerĂŒlik el a szokĂĄsos, katalĂłgusbeli Ă©rmeket – egyedileg kĂ©szĂ­tett dĂ­jaink javĂĄra. Ezek legnagyobb elƑnye a gyakorlatilag korlĂĄtlan szemĂ©lyre szabĂĄsi lehetƑsĂ©g. KĂŒlönbözƑ formĂĄjĂș, mĂ©retƱ Ă©s szĂ­nƱ futĂłmedĂĄlokat kĂ©szĂ­tĂŒnk, kĂŒlönbözƑ anyagok felhasznĂĄlĂĄsĂĄval. VelĂŒnk Ă©rmeit olyan nem nyilvĂĄnvalĂł anyagokkal is vĂĄltozatosabbĂĄ teheti, mint a gyanta vagy a homok. Minden attĂłl fĂŒgg, hogy milyen hatĂĄst szeretne elĂ©rni.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60 x 70 mm
Antik arany
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!