Bear Trail

Egy Ășjabb Ă©rem a Bear Sports sorozatbĂłl. A kerek alakĂș ezĂŒstĂ©rmet szĂ­nes nyomtatĂĄssal Ă©s medvehasonlattal dĂ­szĂ­tettĂŒk.

Átfutási idƑ

2

hét*

Modern acél érmek a Polar Bear Trail szåmåra

A Polar Bear Trial a Bear Sports ĂĄltal szervezett futĂĄsok egyike. Ez a tĂ©li Ăștvonal egy festƑi kilĂĄtĂĄssal Ă©s kihĂ­vĂĄst jelentƑ emelkedƑkkel teli tĂĄv. A rĂ©sztvevƑknek ezĂ©rt nagyon jĂłl fel kell kĂ©szĂŒlniĂŒk, hogy cĂ©lba Ă©rhessenek Ă©s ĂĄtvehessĂ©k az emlĂ©kdĂ­jat. EzĂ©rt a legjobbaknak jĂĄrĂł Ă©rmeknek meg kell felelniĂŒk a versenyzƑk elvĂĄrĂĄsainak. A WinmednĂ©l gondoskodtunk arrĂłl, hogy az esemĂ©nyre kĂ©szĂ­tett acĂ©lĂ©rmek tĂŒkrözzĂ©k a sportolĂłk teljesĂ­tmĂ©nyĂ©t. Az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett futĂłmedĂĄlok kerek formĂĄjĂșak, hullĂĄmos Ă©lekkel. EzĂŒst szĂ­nĂŒkkel tƱnnek ki, amely tökĂ©letes hĂĄtteret biztosĂ­t a szĂ­nes nyomtatĂĄsnak. Az ĂĄltalĂĄnos kialakĂ­tĂĄs modern, amit az Ă©rem közĂ©psƑ rĂ©szĂ©n talĂĄlhatĂł medvĂ©s dĂ­szĂ­tĂ©s erƑteljesen hangsĂșlyoz. Az Ă©rem stĂ­lusĂĄban is megegyezik a Medve Sportok rendezvĂ©nyeihez tartozĂł egyĂ©b dĂ­jakkal.

Egyedi Ă©rmesorozat az Ön rendezvĂ©nyĂ©re

A JegesmedveprĂłba Ă©rmei egy nagyszabĂĄsĂș projekt rĂ©szĂ©t kĂ©pezik, amely több, kĂŒlön-kĂŒlön tervezett fejlesztĂ©st köt össze. Az Ă©rmek következetes sorozata ideĂĄlis megoldĂĄs arra, hogy a sportolĂłkat a futĂĄs minden kiadĂĄsĂĄban valĂł rĂ©szvĂ©telre ösztönözze. Ennek oka az, hogy a sportolĂłk minden egyes futĂĄson valĂł rĂ©szvĂ©tellel egy eredeti, egymĂĄshoz illƑ Ă©remkĂ©szletet tölthetnek ki, amely a sportsikereikre emlĂ©kezteti Ƒket. Ha tehĂĄt kĂŒlönleges Ă©rmeket keres a versenyĂ©re, biztosak vagyunk benne, hogy szĂ©les vĂĄlasztĂ©kunk kielĂ©gĂ­ti Önt. ElegĂĄns Ă©s tartĂłs Ă©rmek szĂ©les vĂĄlasztĂ©kĂĄval rendelkezĂŒnk, amelyeket az Ön rendezvĂ©nyĂ©nek Ă©s az esemĂ©ny jellegĂ©nek megfelelƑen tudunk megtervezni. GarantĂĄljuk, hogy gyönyörƱ Ă©rmeinkkel az Ön rendezvĂ©nye igazĂĄn kĂŒlönleges lesz!

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet az Ön rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 70 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!