Ewe Nordsee Run 2021

Fekete futóérmek téglalap alakban, amelyeket színes nyomattal és futó grafikai elemekkel låttunk el.

Átfutási idƑ

2

hét*

Személyre szabott érmek az Ewe Nordsee Run 2021 szimbólumåval

A futóérmek nem csak az esemĂ©nyen valĂł rĂ©szvĂ©tel emlĂ©kei. SzimbĂłlumai is a futĂĄsnak, amelyekkel a szervezƑk tovĂĄbbi futĂłkat is motivĂĄlhatnak a versenyen valĂł rĂ©szvĂ©telre. Ahhoz, hogy az Ă©rmek Ășj sportolĂłkat vonzanak, meg kell kĂŒlönböztetniĂŒk magukat kinĂ©zetĂŒkkel.

Egy ilyen kiemelkedƑ megvalĂłsĂ­tĂĄs az Ewe Nordsee Run szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tett egyedi Ă©rmek. Ezek az Ă©rmek tĂ©glalap alakĂșak, amely nagy felĂŒletet biztosĂ­t, amelyet a tervezĂ©s sorĂĄn kihasznĂĄltunk.

TervezƑink egy futĂł grafikĂĄt kĂ©szĂ­tettek, amely a szĂ­nes nyomat rĂ©vĂ©n kifejezƑbbĂ© Ă©s karakteresebbĂ© vĂĄlt. Ezen kĂ­vĂŒl szemĂ©lyre szabott szalagokat csatoltunk az Ă©rmekhez, amelyeken a rendezvĂ©ny neve szerepel.

Winmed – szĂ©les Ă©remvĂĄlasztĂ©k Ă©s egyedi tervezĂ©s

Mint Ă©rem- Ă©s trĂłfeagyĂĄrtĂł, teljes ellenƑrzĂ©st gyakorolunk termĂ©keink minden gyĂĄrtĂĄsi szakasza felett. Mi magunk tervezzĂŒk Ă©s kĂ©szĂ­tjĂŒk el az egyedi rendelĂ©sre kĂ©szĂ­tett Ă©rmeket, garantĂĄlva ĂŒgyfeleinknek a legmagasabb minƑsĂ©get.

Fontos szĂĄmunkra a pontossĂĄg, ezĂ©rt gondoskodunk arrĂłl, hogy Ă©rmeink mindig idƑben megĂ©rkezzenek Önhöz. Tekintse meg, hogyan dolgozunk, Ă©s gyƑzƑdjön meg sajĂĄt szemĂ©vel, hogy a Winmed Ă©rmek magas szĂ­nvonalĂș termĂ©kek, amelyek megfelelnek az elvĂĄrĂĄsainak. LĂĄtogasson el galĂ©riĂĄnkba is, amely biztosan inspirĂĄlja Önt, hogy sajĂĄt, egyedi Ă©rmet tervezzen.

LĂ©pjen kapcsolatba velĂŒnk, Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
80 x 45 mm
fekete
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!