Phil’s Last Ride

KĂŒlönleges alkalomra kĂ©szĂ­tett ezĂŒst kĂ©toldalas Ă©rem. A dombormƱves szĂ­nes nyomtatĂĄs hĂĄromdimenziĂłs Ă©rzetet kölcsönöz az Ă©remnek.

Átfutási idƑ

2

hét*

Kerek Ă©rem Phil utolsĂł ĂștjĂĄĂ©rt

Az Ă©rmek nem csak a gyƑzelem szimbĂłlumai. Ezek egyben a rendezvĂ©nyszervezƑ nĂ©vjegykĂĄrtyĂĄi is, amelyek fontos ĂŒzenetet hordoznak. Érdemes ezt a dĂ­j felĂŒletĂ©n egyĂ©rtelmƱen feltĂŒntetve hangsĂșlyozni. Ezt csinĂĄltuk a Phil’s Last Ride Ă©rmĂ©vel. Ez az acĂ©l medĂĄl kerek alakĂș, belĂŒlrƑl precĂ­zen kivĂĄgott, kör alakĂș. TökĂ©letesen kiemeli a gyƑzelmi gesztust vĂ©gzƑ figura nyomtatott dĂ­szĂ­tĂ©sĂ©t. Az UV szĂ­nnyomĂĄs az Ă©rem elĂŒlsƑ Ă©s hĂĄtoldalĂĄn egyarĂĄnt megtalĂĄlhatĂł. EzĂĄltal az Ă©rem minden oldalrĂłl gyönyörƱen nĂ©z ki. Érdemes azt is megjegyezni, hogy ez a kerĂ©kpĂĄros Ă©rem tele van gondosan kidolgozott feliratokkal. Ezeknek köszönhetƑen a tehetsĂ©ges rĂ©sztvevƑk hosszabb ideig emlĂ©keznek a verseny mottĂłjĂĄra Ă©s hangulatĂĄra.

A tökĂ©letes Ă©rem az Ön esemĂ©nyĂ©hez

A tökĂ©letes Ă©rem elkĂ©szĂ­tĂ©se sokak szĂĄmĂĄra nagy kihĂ­vĂĄst jelent. A Winmed segĂ­tsĂ©gĂ©vel azonban könnyebb, mint gondolnĂĄ. Az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkja lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy egyedi Ă©rmeket kĂ©szĂ­tsĂŒnk, amelyek teljes mĂ©rtĂ©kben megfelelnek az Ön elkĂ©pzelĂ©seinek. SzakkĂ©pzett szakembereink egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©se pedig a lehetƑ legmagasabb szintƱ szolgĂĄltatĂĄst garantĂĄlja Önnek. Ha velĂŒnk dolgozik, projektjĂ©t a legjobb Ă©s legtapasztaltabb kezekbe adja. Így biztos lehet benne, hogy az Ă©rem minden elvĂĄrĂĄsĂĄnak megfelel.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

 

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 70 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!