NyereménykészletSportokErősítő sportok

PCA Hungary

Fém szobrocska UV nyomtatással, melynek színei a magyar zászlóra és a szervező logójára utalnak. Az egész egy masszív márványtalapon helyezkedik el.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

PCA Hungary – trófea a szervező logójával

A PCA Hungary, vagyis a Physical Culture Association, olyan verseny, amely összegyűjti a legérdemesebb és legtehetségesebb testépítőket az egész országból. A szervező egy sor különleges versenyt hozott létre, amellyel elismeri a versenyzők kemény munkáját és elkötelezettségét. Missziójának részeként, melynek célja a legjobb sportolók elismerése, a Winmed megtiszteltetés volt létrehozni a különleges fém trófeák, amelyek a győzteseknek jutottak. Ezek a díjak nemcsak a sportteljesítményt szimbolizálják, hanem tükrözik a PCA szellemét – az etikát, a kultúrát és a becsületességet.

A PCA Hungary serlegek, vagyis minden izom erőjének szimbólumai

A PCA Hungary számára készített szobrocskáink különleges, erős karakterű díjak. Precízen vágott fémből készültek, utalva az esemény logójára, így könnyen felismerhető szimbólumot alkotva minden testépítés szerelmese számára. A trófea-k UV nyomtatással vannak bevonva, ami helyenként háromdimenziós. Ez hozzáad a meglepetés és innováció eleméhez. Mi több, a trófea színei a magyar zászlóra utalnak, a központi részen pedig van egy határozott felirat az ország nevével. Az esemény neve feljebb van helyezve, emlékezetes emléket alkotva a győztesek számára. Az egész márványtalapon van elhelyezve, eleganciát és stabilitást adva.

Winmed – tapasztalat és szenvedély a sport trófea készítésében

Cégünk büszke sportdíj gyártó és szállító, amelyek a sportteljesítmények szimbólumai a különböző területeken. Minden, amit készítünk, a sportolókra van tervezve, figyelembe véve kemény munkájukat, elkötelezettségüket és szenvedélyüket. Ráadásul termékeinket egyéni trófea rendelés-re készítjük. Így biztosítjuk a legmagasabb minőségű termékeket, amelyek nem csak esztétikusak, hanem tartósak és hosszú élettartamúak is. Csapatunk hiszi, hogy minden sportoló megérdemel egy díjat, amely olyan egyedi, mint ő maga, és a PCA Hungary serlegek kiváló példái ennek az elkötelezettségnek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és rendelj trófea rendelés-t a rendezvényedre!

Méretek:

23

Magasság
(cm)

15

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!