Strongman Champions League

Egyedi trófeák a legjobb erőemelő versenyzők számára, acélból készültek, élénk színekkel UV nyomtatással díszítve. Az egész darab fa talapzaton helyezkedik el.

Átfutási idő

10

munkanap*

Trófeák az Erőemelők számára a Strongman Champions League-en

A Strongman Champions League igazi csemege az erőemelés és az extrém kihívások kedvelőinek. Ez egy globális versenysorozat, amely a világ legjobb atlétáit hozza össze. Az erőemelők különböző számokban mérik össze erejüket, kitartásukat és technikájukat.

A Strongman Champions League nem csak a fizikai erőről szól, hanem a stratégiáról és a különböző számokhoz való alkalmazkodó képességről is. A teherautók húzásától a hatalmas kövek emeléséig, az idővel és személyes gyengeségekkel való küzdelemig minden versenyzőnek sokoldalúságot és elszántságot kell mutatnia a vágyott bajnoki cím megszerzéséhez.

Köszönetet mondunk a versenyek szervezőinek, hogy részesei lehetünk ennek az eseménysorozatnak, egyedi trófeát készítve számukra. A díj egy embert ábrázol, aki egy nagy kerek követ tart a feje fölött. Ráhelyeztük a versenyek mottóját és logóját. Az egész egy kerek, fa talapzaton áll, és az erőemelő alakja fekete acélból készült.

Egyedi Díjak Az Erősportokhoz

A Winmed specializálódott az erőversenyekhez tökéletes érmek és trófeák gyártására. Ismertek vagyunk arról, hogy egyedi díjakat szállítunk Európa nagy sporteseményei számára. Széleskörű tapasztalatunkkal, melyet eseményszervezőkkel való együttműködés során szereztünk, képesek vagyunk olyan díjakat alkotni, amelyek megfelelnek bármilyen verseny hangulatának.

Teljes körű szolgáltatást kínálunk – az első koncepciótól a végső termékig, beleértve az ingyenes árajánlatokat 48 órán belül, a tervezést és a gyors megrendelés teljesítését. Akár már van ötlete a trófeára vagy érmére, akár inspirációt keres, csapatunk minden lépésnél segítséget nyújt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen magának egy trófeát!

Méretek:

47

Magasság
(cm)

19

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Fa

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!