Amerika Futball Arany Érem

A színes nyomtatással borított, sportmotívumos kerek medálok tökéletes emlékeztetők az amerikai futball mérkőzésen való részvételre.

Átfutási idő

2

hét*

Az amerikai futball szimbólumaihoz kapcsolódó érmek

Az amerikai futball olyan sport, amely tele van szenvedéllyel, elszántsággal és rivalizálással. Minden játék és mérkőzés a kemény munka, erőfeszítés és csapatszellem tanúbizonysága. Cégünk szerint a játékosoknak adott díjaknak tükrözniük kell ezt a szenvedélyt és elszántságot. Ezért a Winmed egyedi érmeket hozott létre az amerikai futball számára. Ezek acélból készülnek, kerek formájúak és sportmotívumot ábrázoló színes nyomtatással borítottak. Minden érem közepén található egy labda és egy sisak – ezen a sportág ikonikus szimbólumai. A sport nevével tökéletesen reprodukált felirat egyediséget és presztízst kölcsönöz a fém érméknek.

Tapasztalat és modern technológia – a siker receptje

Büszkék vagyunk arra, hogy sportolói kalandjainak részesei lehetünk azzal, hogy egyedi érmeket készítünk, amelyek nem csak díjak, hanem emléktárgyak is. Érmek és trófeák gyártójaként úgy gondoljuk, hogy minden sportág megérdemel egyedi érmeket, amelyek olyan egyediek, mint maga a sport. Az érmek, amelyeket a galériánkban megtekinthet, tökéletes példát jelentenek erre. Minden díj elkészítésekor igyekszünk figyelembe venni mindazt, ami a sportot egyedivé teszi. Mindezt azért, hogy sportérmekünk még a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfeleljenek. Kínálatunkban megtalálhatóak egyedi éremtartók is, amelyek lehetővé teszik az érmek megfelelő bemutatását.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen érmet rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Kerek alakú
Ø 75 mm
Arany
személyre szabott szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!