Fém érem NyereménykészletSportokAmerikai futball

Rostock Griffins Érmek

Színes acélérmek, egyedülálló designnal, köszönhetően a 3D-s színes nyomtatásnak. Ez mélységet ad és tökéletesen megjeleníti a sport szellemét.

Átfutási idő

2

hét*

A készlet további jutalmak:

Színes Rostock Griffins Érmek

Új acélérméink az amerikai futball versenyekhez ötvözik az acél erejét és a vibráló színeket. A Rostock Griffins érmék pontosan lézerrel vágva és mély fekete árnyalattal befejezve. Ez tökéletes hátteret biztosít a dinamikus kék-fehér nyomtatáshoz, színes akcentusokkal kiegészítve. A design gondosan lett kidolgozva, hogy megfeleljen az amerikai futball egyedülálló hangulatának. A plusz wow-hatást a verseny neve biztosítja az érem közepén, 3D nyomtatással felvitt, ami kiemeli a háromdimenziós karakterét.

Rendeljen igényei szerint érméket

A Winmedal megértjük, hogy a győzelem nem csak egy pillanat, hanem egy egész történet, amelyet meg kell becsülni egy teljes kitüntetéssel. Ezért eredeti amerikai futball verseny érméink egy megfelelő trófeával kiegészített szettel érhetőek el. Ez a kombináció egyedülálló győzelmi szimbólumot hoz létre, amely örökké egy bajnoki teljesítményhez lesz kapcsolódva. Cégünk folyamatosan törekszik a kreativitás és a precizitás határainak feszegetésére, hogy személyre szabott díjakat szállíthassunk, amelyek nem csak látványosak, hanem a versenyszellemet is megtestesítik. Ehhez felhasználjuk a modern technológiát és az évek során megszerzett tudást. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyakorlatilag bármilyen projektet megvalósítsunk, az Ön egyéni igényeihez igazítva. Ajánlatunkban megtalálod az éremtartókat is, amelyek lehetővé teszik a megfelelő kiállítást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen érmet az Ön rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Bármilyen alakú
60 x 70 mm
fekete
standard szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!