Amerikai Futball Labda Alakú Érem

Eredeti érmek, amelyek egy amerikai futball labda formáját követik, és amelyeket a teljes felületen élénk, színes nyomat jellemzi.

Átfutási idő

2

hét*

Egyedi amerikai futball érmek, melyek a sport iránti szenvedélyt tükrözik

Az amerikai futball világában, mely egy bátorság és elszántság által jellemezett sportág, a kivételes eredmények egyedi amerikai futball érmeket érdemelnek. Cégünk szenvedéllyel készít egyedi érmeket, amelyek nem csak a győzelmet szimbolizálják, hanem a sporteredmények szép megemlékezését is. Ezért az amerikai futball mérkőzésre készített személyre szabott érmek igazi műalkotások. Ezek acélérmek, melyek a tartósság mellett az eredeti designnal is kiemelkednek. Ezt az alakjuk is megerősíti, ami az amerikai futball labdájára emlékeztet. A tervezés tökéletes reprodukálásához lézervágási technológiát használtunk, ami egyediséget kölcsönzött minden egyes éremnek.

Díjak az iparág vezető díjkészítőjétől

A Winmed néven ismertünk a piacon, mint éremszállítók és sportrajongók. Ezért személyre szabott érmeink tele vannak szenvedéllyel és elkötelezettséggel, így tökéletesen tükrözik a sportversenyek szellemét. Ráadásul iparágunk legmodernebb gépparkjának köszönhetően garantáljuk termékeink legmagasabb minőségét, innovációját és az egyes megrendelésekhez való egyéni hozzáállást. Minden azért, hogy díjakat hozzunk létre, amelyek minden, még a legkevésbé nyilvánvaló elvárásoknak is megfelelnek. Kínálatunkban megtalálhatóak személyre szabott éremtartók is, amelyek lehetővé teszik az érmek megfelelő bemutatását.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen érmet rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Bármilyen alakú
40 X 80 mm
Barna
személyre szabott szalag
2d

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!