Fém érem NyereménykészletSportokAmerikai futball

Amerikai Futball Bajnokság Érmek

Fekete acélérmek, erős piros színben nyomtatva. A design tökéletesen kiegészül egy pontosan reprodukált 3D nyomtatású atlétáról készült grafikával.

Átfutási idő

2

hét*

A készlet további jutalmak:

Eredeti Amerikai Futball Bajnokság Érmék

Érezze az amerikai futball harcias energiáját új érméinkkel, amelyek teljes mértékben visszaadják a sport ritmusát és szenvedélyét. Ezek az acélérmék pontosan lézerrel vágva, egyéni tervezés alapján készültek. Továbbá, az érmék intenzív, fekete színűek, amit tovább hangsúlyoz a színes piros nyomtatás. A robusztus design, ami tökéletesen kiegészíti az amerikai futball karakterét, az atlétáról készült központi grafikával van befejezve. Ennek eredményeként az érmék tökéletesen tükrözik a sport szellemét és tévedhetetlenül kapcsolódnak az átadásuk körülményeihez. Ezek az Amerikai Futball Bajnokság Érmék részei egy szetnek, ami egy hozzáillő fém trófeát is tartalmaz.

Számítson a tapasztalatra eredeti díjak létrehozásában

A Wimedal-nál megértjük, mennyire fontos, hogy egy díj egyedi és megismételhetetlen legyen. Ezért eredeti amerikai futball verseny érméink egy hozzáillő szoborral érkeznek. Ez az egész szettet egyedülálló és lenyűgöző elismeréssé teszi a sportág legjobb játékosai számára. Minden projektünkön odaadással és szenvedéllyel dolgozunk, hogy egyedi és személyre szabott trófeát nyújtsunk, ami tökéletesen fog kinézni a dobogón, majd később a győztes polcán. Ennek eredményeként a címzett nem csak egy szép emléket kap, hanem hosszabb ideig fog emlékezni a díj átvételének alkalmára. Ajánlatunkban megtalálod az éremtartókat is, amelyek lehetővé teszik a megfelelő kiállítást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen érmet az Ön rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Bármilyen alakú
60 x 70 mm
fekete
standard szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!