Amerikai Futball Érem USA

A sportmotívumos, színes nyomtatással borított kerek érmek tökéletes emléket képeznek az amerikai futballmérkőzésen való részvételről.

Átfutási idő

2

hét*

Klasszikus amerikai futball érmek eredeti kiadásban

Az évek során az amerikai futball hűséges rajongókat szerzett nem csak az Egyesült Államokban, hanem a világ minden táján. Ez egy olyan játék, amely tele van érzelmekkel, heves versengéssel és egyedülálló hangulattal. E sport rajongói számára a Winmed egyedülálló amerikai futball érmeket készített az amerikai futballmérkőzés résztvevői számára. Az általunk készített acélérmek magas tartósságot és minőséget biztosítanak. Felületükre gyönyörű, színes nyomatot alkalmaztunk, ami felkelti a figyelmet és karaktert ad az érmeknek. Ráadásul középre finom, amerikai futball motívumú díszt helyeztünk, amit a játék nevével vettünk körül. Ez a hatás tökéletesen hangsúlyozza egyéni érmeink egyediségét.

Winmed – az Ön egyedi amerikai futball érmeinek gyártója

Mi vagyunk az egyik legnagyobb éremek és trófeák gyártói Európában. Személyre szabott érmeink nemcsak díjak, hanem emléktárgyak is, amelyek évekig az sportolóknál maradnak. Úgy gondoljuk, hogy minden sportág megérdemel egyedi, egyedülálló érmeket, amelyek tükrözik annak szellemiségét. Ezért kínálunk érmetervezést, amely minden esemény sajátosságaihoz igazodik. Mindez annak érdekében, hogy díjaink tökéletesen illeszkedjenek az esemény hangulatához, amelyen bemutatják. Kínálatunkban megtalálhatóak a személyre szabott érmetartók is, amelyek lehetővé teszik a megfelelő bemutatást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen érmet rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Kerek alakú
Ø 75 mm
Fehér
személyre szabott szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!