NyereménykészletSportokAmerikai futball

Amerikai Futball Bajnokságra

Egy fekete és piros szobor, színes nyomtatással bevont, egy sportoló hasonmásával, tökéletes lezárása a futball versenyeknek.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

Elegáns és kifejező trófeák az Amerikai Futball Bajnokságra

Eredeti fémből készült trófeáink az Amerikai Futball Bajnokságra igazi szimbólumai ennek a sportnak. A trófeák acélból készülnek, és meglepnek eredeti formájukkal, amelyet precíziós lézerrel vágtak ki. Ráadásul minden szobron fekete háttér van, ami kiemeli a színes, piros nyomtatás intenzitását. Ennek eredményeként a díjak felhívják magukra a figyelmet és emlékezetesek. Érdekes elem a játékos grafikája, amely a szobor közepén található. Hihetetlenül hitelesen tükrözi az amerikai futball dinamikáját. A legfontosabb, hogy a szobor egyező éremmel érkezik a szettben! Ez teszi az egész szettet nagyszerű emlékévé a futballpályán elért sikernek!

Szép trófeákat készítünk minden alkalomra

A Winmedal törekszünk arra, hogy olyan díjakat hozzunk létre, amelyek nem csak látványosak, hanem tele vannak sportos szimbolizmussal. Ezért fémből készült amerikai futball szobraink egy teljes díjrendszer részét képezik, amely tartalmazza a tökéletesen illő érmet. Hiszünk abban, hogy a szobornak és az éremnek egységes egészet kell képeznie, amely az győzelem elegáns szimbóluma. Szakembereink csapata, telve szenvedéllyel és elkötelezettséggel, minden részleten dolgozik, hogy egyedi, személyre szabott trófeákat és díjakat hozzon létre. Köszönhetően nekik, már több ezer díjat adtunk át különböző alkalmakkor, mind sport, mind üzleti eseményeken, amelyek tökéletesen illeszkedtek a körülményekhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

17

Magasság
(cm)

11

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!