Winter Run Asv Duisburg

Téli futóérmek gyönyörƱ hópehely díszítéssel, UV nyomtatåsi technikåval.

Átfutási idƑ

2

hét*

Sportosan a télben a Winter Run Asv Duisburg rendezvénnyel

Sokan Ășgy gondoljĂĄk, hogy a tĂ©li idƑjĂĄrĂĄs nem kedvez a sportolĂĄsnak. De mindazok, akik Ă©lvezik a friss, hideg levegƑ Ă©rintĂ©sĂ©t az arcukon, mĂĄskĂ©pp lĂĄtjĂĄk. Ɛk tömegesen vesznek rĂ©szt kĂŒlönfĂ©le tĂ©li futĂĄsokon, sportos jelleget adva a tĂ©lnek.

Egy ilyen esemĂ©ny a Winter Run Asv Duisburg, amelyre gyönyörƱ egyedi futóérmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk tĂ©li akcentussal. Az Ă©rmek hĂłfehĂ©rek Ă©s egy nagy hĂłpehely dĂ­szĂ­tĂ©ssel tƱnnek ki. Ez adja az Ă©remnek a tĂ©li karakterĂ©t, Ă©s teszi egyedivĂ©. Mindez azĂ©rt, hogy a rĂ©sztvevƑk az Ă©v többi szakaszĂĄban is emlĂ©kezzenek a futĂĄsra.

Winmed – nĂĄlunk rendelheti meg a legszebb Ă©rmeket a tĂ©li sportokhoz

CĂ©gĂŒnk egy Ă©rem- Ă©s trĂłfeagyĂĄrtĂł, amely a minƑsĂ©gre, az egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©sre Ă©s a pontossĂĄgra helyezi a hangsĂșlyt. Modern gĂ©pipari parkkal rendelkezĂŒnk, amely lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra szinte bĂĄrmilyen rendelĂ©s teljesĂ­tĂ©sĂ©t. RĂĄadĂĄsul, jĂłl szervezett csapatunknak köszönhetƑen minden rendelĂ©sĂŒnk idƑben Ă©rkezik meg az ĂŒgyfĂ©lhez.

VelĂŒnk nem kell aggĂłdnia amiatt, hogy rendezvĂ©nye dĂ­jak nĂ©lkĂŒl zajlik le. NĂ©zze meg, milyen szemĂ©lyre szabott Ă©rmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk eddig, Ă©s lepjen meg minket sajĂĄt ötletĂ©vel! SzĂ­vesen megvalĂłsĂ­tjuk azt Önnek!

LĂ©pjen kapcsolatba velĂŒnk, Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 50 mm
Fehér
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!