XI. Gulyaterelo Jubileumi Futoverseny

Színes futóérmek tökéletesen visszaadott grafikåval UV nyomtatåssal.

Átfutási idƑ

2

hét*

Egyedi futóérmek az XI. Gulyaterelo Jubileumi Futóversenyre

Bemutatjuk a szemĂ©lyre szabott Ă©rmet, ami Ă©lĂ©nken tĂŒkrözi az XI. Gulyaterelo Jubileumi FutĂłversenyen rĂ©szt vevƑ sportolĂłk lelkesedĂ©sĂ©t Ă©s szenvedĂ©lyĂ©t. A zöld acĂ©lĂ©rmek egyarĂĄnt vonzĂłak Ă©s szimbolikusak.

A szemet gyönyörködtetƑ, szĂ­nes UV nyomtatĂĄsĂș grafika kiemeli a verseny szellemisĂ©gĂ©t. A grafika alatt helyezkedik el az esemĂ©ny nevĂ©vel ellĂĄtott hĂĄromdimenziĂłs felirat. EzenkĂ­vĂŒl az Ă©rmeket egyedi, stĂ­lushoz igazĂ­tott szalagok egĂ©szĂ­tik ki.

Modern futóérmek a Winmed

A Winmed egy megbĂ­zhatĂł Ă©rem Ă©s trĂłfea gyĂĄrtĂł, amelynek termĂ©kei dĂ­szĂ­tik szĂĄmos eurĂłpai futĂłesemĂ©nyt. Sok Ă©v Ăłta mƱködĂŒnk egyĂŒtt kĂŒlönbözƑ sportesemĂ©ny szervezƑkkel. Ennek köszönhetƑen tudjuk, hogyan igazodjunk ĂŒgyfeleink igĂ©nyeihez.

SzolgĂĄltatĂĄsaink kiterjedtek, Ă©s magukban foglaljĂĄk a dĂ­jmentes ĂĄrajĂĄnlatot, a tervezĂ©st, Ă©remmintĂĄkat, valamint a gyors megvalĂłsĂ­tĂĄst. AkĂĄr mĂĄr van ötleted a szemĂ©lyre szabott Ă©rem designjĂĄra, akĂĄr inspirĂĄciĂłra van szĂŒksĂ©ged, tanĂĄcsadĂłink itt vannak, hogy megkönnyĂ­tsĂ©k a projekt megvalĂłsĂ­tĂĄsĂĄt.

Vedd fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeld meg az Ă©rmedet a rendezvĂ©nyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 75 mm
Zöld
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!