Magyar Ultrafutó Liga

Lézerrel vágott, klasszikus kerek formájú fém érmek. Három színváltozatban készítettük el őket, és nyomtatással variáltuk őket. Ez lehetővé tette a szervező számára, hogy az első három helyezettet ezekkel ismerje el.

Átfutási idő

2

hét*

A Magyar Ultrafutó Liga tömegeket vonz a hosszútávú kihívások szerelmesei közül

A Magyar Ultrafutó Liga egy magyar ultrafutó liga, amelyet 2012 óta rendeznek meg. A verseny több szakaszból áll, amelyek mindegyike más-más távot és útvonalat érint. A résztvevők az egyes futások teljesítéséért pontokat kapnak, a teljes liga győztese pedig emlékérmet kap a szervezőtől a futásért. Ezek elkészítéséről cégünk gondoskodott, amely minden nap eredeti, személyre szabott érmeket készít. Ezúttal a klasszikus, színes nyomtatással díszített kerek fém érmeket választottuk és készítettük el. Emellett a szervező színes logóját is elhelyeztük a közepén, hogy emlékezetessé tegyük. Mindezt három klasszikus színváltozatban, hogy a szervező könnyen megkülönböztethesse az első három helyezettet.

A Winmed érmei a futók kitartását és elszántságát szimbolizálják

Tapasztalt éremgyártóként tudjuk, mit várnak el a sportesemények szervezői. Ezért a Winmednél olyan érmeket készítünk, amelyek tökéletesen tükrözik a megrendelő igényeit. Kínálatunkban tömör öntött érmek, modern acélérmek és gazdaságos ökoérmek szerepelnek. Mindegyikre magas minőség és precíz kivitelezés jellemző. Ezenkívül mindegyik egyedi megrendelésre készül, és színes nyomtatással vagy zománcozással személyre szabható. Ez pedig olyan egyedi jelleget kölcsönöz a kitüntetésnek, amelyet a díjazott biztosan nem felejt el.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen érmet az Ön rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Kerek alakú
Ø 75 mm
Arany
személyre szabott szalag

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!