Europa Marathon

Öntött ezĂŒst Ă©rmek finoman nyomtatott grafikĂĄval Ă©s hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©sekkel. IgyekszĂŒnk minden alkalommal egyedi Ă©remformĂĄkat tervezni. Ez az Ă©remforma azonban mĂĄr egy mĂĄsik futĂłverseny-szervezƑnek is tetszett.

Átfutási idƑ

2

hét*

Nyomtatott szĂ­nes Ă©rmek az Europa Maratonra

Az Ă©rem dizĂĄjnjĂĄnak a rendezvĂ©ny hangulatĂĄhoz valĂł igazĂ­tĂĄsa fontos szempont, hogy a rĂ©sztvevƑk hosszabb ideig emlĂ©kezzenek az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©nyre. A Winmed segĂ­tsĂ©gĂ©vel ezt nagyon egyszerƱen megteheti. Önnek csak annyit kell tennie, hogy nyomtatott szĂ­nes Ă©rmek az EurĂłpa Maraton szervezƑjĂ©hez hasonlĂłan megbĂ­z minket egy egyedi terv elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©vel. A futĂłverseny dĂ­jainak elkĂ©szĂ­tĂ©sekor a robusztus, nyomtatott, öntött Ă©rmek mellett döntöttĂŒnk. Érdekes formĂĄjĂșak, a szĂ­nes nyomtatĂĄshoz speciĂĄlisan felosztott tĂ©rrel Ă©s az esemĂ©ny nevĂ©t tartalmazĂł hĂĄromdimenziĂłs felirattal. Ennek a felosztĂĄsnak köszönhetƑen a grafika Ă©s a felirat harmonikusan Ă©s esztĂ©tikusan illeszkedik egymĂĄshoz. EzenkĂ­vĂŒl az Ă©rem antikolt ezĂŒst szĂ­ne tökĂ©letes hĂĄtteret biztosĂ­t a szemet gyönyörködtetƑ, szĂ­nes grafikĂĄnak. Az Ă©rem formĂĄja szĂĄmos rendezvĂ©nyszervezƑ körĂ©ben rendkĂ­vĂŒl nĂ©pszerƱ. EzĂ©rt ez egy Ășjabb megvalĂłsĂ­tĂĄs, amelyet ebben a formĂĄban volt lehetƑsĂ©gĂŒnk lĂ©trehozni.

Modern Ă©rmek az Ön esemĂ©nyĂ©nek dedikĂĄlva

KĂ­nĂĄlatunkban kĂŒlönbözƑ alkalmakra kĂ©szĂŒlt Ă©rmek szĂ©les vĂĄlasztĂ©ka szerepel. Ezek közĂ© tartoznak a futóérmek Ă©s a mĂĄs sportĂĄgaknak szentelt Ă©rmek is. KönnyedĂ©n megvĂĄltoztathatjuk Ă©s szemĂ©lyre szabhatjuk Ƒket egy egyedi dizĂĄjnnal. Ezzel eldöntheti a formĂĄt, a mĂ©retet, a dĂ­szĂ­tĂ©st vagy az anyagokat. RĂĄadĂĄsul az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkja lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy kĂŒlönbözƑ szerkezeteket kombinĂĄljunk, pĂ©ldĂĄul homok vagy gyantadĂ­szĂ­tĂ©s hozzĂĄadĂĄsĂĄval. EzĂĄltal az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett Ă©rmek mĂ©g jellegzetesebbĂ© Ă©s emlĂ©kezetesebbĂ© vĂĄlnak, növelve az esemĂ©ny nĂ©pszerƱsĂ©gĂ©t, amelyen bemutatjuk Ƒket.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
50 x 60 mm
Antik ezĂŒst
standard szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!