Halloween Run Bremen 2022

A halloweeni tĂ©mĂĄjĂș fĂ©m medĂĄl eredeti, lĂ©zerrel kivĂĄgott formĂĄja. SzĂ­nes 3D-hatĂĄsĂș nyomtatĂĄssal fedtĂŒk be, Ă©s nĂ©hĂĄny elemet ĂĄtlĂĄtszĂł lakkozĂĄssal vontunk be.

Átfutási idƑ

2

hét*

IjesztƑen szĂ©p Ă©rem a Halloween Run Bremen szĂĄmĂĄra

BĂĄr oktĂłber vĂ©ge nem feltĂ©tlenĂŒl kedvez a futĂĄsnak, az idei Halloween Run Bremen futĂłversenyen mĂ©gis rengeteg sportolĂł vett rĂ©szt. Ennek oka mind a szokatlan hangulat, mind a cĂ©gĂŒnk ĂĄltal kĂ©szĂ­tett eredeti futóérmek voltak. Az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett acĂ©l medĂĄlok eredeti koporsĂł formĂĄjĂșak, ami tökĂ©letesen illik a halloweeni hangulathoz. Emellett fekete alapszĂ­nĂŒk nagyszerƱ hĂĄtteret biztosĂ­t a szĂ­nes nyomtatĂĄshoz. A szĂ­nösszeĂĄllĂ­tĂĄs Ă©s a design szemet gyönyörködtetƑ. EzenkĂ­vĂŒl az Ă©rem legfontosabb dĂ­szĂ­tĂ©sei megemelkedtek, ami 3D-s hatĂĄst kelt. Az egĂ©szet egy szemĂ©lyre szabott szalaggal koronĂĄzzĂĄk meg, amely a megfelelƑ mintĂĄval rendelkezik.

Futóérmek az Ön ĂĄltal vĂĄlasztott motĂ­vummal

A WinmednĂ©l minden megrendelĂ©shez egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©st alkalmazunk. EzĂ©rt sportĂĄgtĂłl fĂŒggetlenĂŒl az Ă©rmet az Ön szĂĄmĂĄra fontos alkalomra szabjuk. Így velĂŒnk eredeti medĂĄlokat kĂ©szĂ­thet Halloweenre, karĂĄcsonyra Ă©s mĂĄs alkalmakra. Minden Ă©rem szemĂ©lyre szabhatĂł, kĂŒlönbözƑ alakĂș, formĂĄjĂș vagy anyagĂș. Minden Ă©rmet szemĂ©lyre szabhatunk alakban, formĂĄban Ă©s anyagban, hogy a vĂ©geredmĂ©ny megfeleljen az Ön elvĂĄrĂĄsainak. MindenekelƑtt azt szeretnĂ©nk, hogy lenyƱgözzön, Ă©s emlĂ©kezzenek rĂĄ, mert tökĂ©letesen illeszkedik az alkalomhoz.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
55 x 70 mm
fekete
személyre szabott szalag
szĂ­ntelen lakk

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!