Ultrappolca

Modern, ĂĄttört fĂ©mbĂłl kĂ©szĂŒlt Ă©rem, hĂĄromdimenziĂłs hatĂĄsĂș szĂ­nes nyomtatĂĄssal. Az egĂ©sz, szemĂ©lyre szabott szalaggal dĂ­szĂ­tve, ideĂĄlis volt a legjobb futĂłk dĂ­jazĂĄsĂĄra.

Átfutási idƑ

2

hét*

Az Ultrappolca 2023 legjobb futói érmekkel tisztelegtek a verseny végén

Az Ultrappolca egy terepfutĂłverseny, amelyet 2023 mĂĄrciusĂĄban rendeztek TapolcĂĄn. Ez a futĂĄs több kategĂłriĂĄban zajlott, többek között 10 km-es futĂĄs, 5 km-es futĂĄs Ă©s gyermekfutĂĄs is volt. Az esemĂ©nyt az önkormĂĄnyzat szervezte, Ă©s bĂĄrki rĂ©szt vehetett rajta, aki csak akart. A jĂł hangulat Ă©s a kifinomult futĂłĂștvonal ĂĄltal felbĂĄtorodva a rĂ©sztvevƑk tömörĂŒltek a futĂĄsra. A cĂ©lban a szervezƑtƑl acĂ©l emlĂ©kĂ©rmeket kaptak, amelyeket cĂ©gĂŒnk kĂ©szĂ­tett. A WinmednĂ©l gondoskodtunk az esemĂ©ny hangulatĂĄhoz tökĂ©letesen illeszkedƑ, egyedi tervezĂ©srƑl. Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett futĂłmedĂĄlok eredeti formĂĄjĂșak, vĂĄltozatos ĂĄttört formĂĄkkal. Mi több, egy homokĂłrĂĄra emlĂ©keztetƑ dĂ­sztĂĄrgyat helyeztĂŒnk el a belsejĂ©ben. A szemet gyönyörködtetƑ a tökĂ©letesen reprodukĂĄlt, Ă©lĂ©nk szĂ­nekben pompĂĄzĂł hĂĄromdimenziĂłs nyomtatĂĄs.

ElegĂĄns Ă©rmek, mint bĂĄrmely sportesemĂ©ny tökĂ©letes befejezƑ elemei

Az Ă©rmek az egyik legnĂ©pszerƱbb dĂ­jtĂ­pusok közĂ© tartoznak, amelyeket a sportolĂłknak adnak ĂĄt. Éppen ezĂ©rt Ă©rdemes az egyedisĂ©gĂŒkre fogadni, ami emlĂ©kezetessĂ© teszi Ƒket, Ă©s kiemeli Ƒket a többi elnyert dĂ­j közĂŒl. CĂ©gĂŒnk, amely Ă©vek Ăłta kĂ©szĂ­t egyedi Ă©remkĂ©szĂ­tĂ©ssel foglalkozik, segĂ­thet Önnek szemĂ©lyre szabott Ă©rmeit szemĂ©lyre szabni. Csapatunk tehetsĂ©ges emberekbƑl ĂĄll, akik tele vannak szenvedĂ©llyel Ă©s tudĂĄssal. Az iparĂĄg legmodernebb gĂ©pparkjĂĄval igazi mƱalkotĂĄsokat tudunk lĂ©trehozni, amelyek teljes mĂ©rtĂ©kben megfelelnek az Ön elvĂĄrĂĄsainak. GyƑzƑdjön meg errƑl, Ă©s kĂ©szĂ­tsen velĂŒnk olyan Ă©rmeket, amelyek mellett egyetlen sportolĂł sem fog közömbösen elmenni.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet az Ön rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
80 x 50 mm
fekete
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!