Happy Moms Run

A gyönyörƱ szĂ­v alakĂș öntött Ă©rem szĂ­nes nyomtatĂĄsĂĄval Ă©s a futĂłesemĂ©nyhez kapcsolĂłdĂł dĂ­szĂ­tĂ©sekkel tƱnik ki.

Átfutási idƑ

2

hét*

Happy Moms Run szĂ­v alakĂș Ă©rmekkel

A futĂłmedĂĄlok nemcsak a siker szimbĂłlumai, hanem gyönyörƱ emlĂ©ktĂĄrgyak is, amelyek Ă©vekig a cĂ­mzettnĂ©l maradnak. EzĂ©rt cĂ©gĂŒnk kĂŒlönleges kĂ©rĂ©sre kĂ©szĂ­ti el Ƒket. Ez volt a helyzet a Happy Moms Run Ă©rmeivel is. Ezek az egyedi nyomtatott öntött Ă©rmek eredeti szĂ­v alakĂșak, Ă©s kĂŒlönleges helyet biztosĂ­tanak az esemĂ©ny nevĂ©nek. A felirat tökĂ©letesen illeszkedik a cĂ©lba Ă©rƑ futĂłk grafikĂĄjĂĄhoz. RĂĄadĂĄsul az egĂ©szet szĂ­nes nyomat borĂ­tja. SzivĂĄrvĂĄnyos ĂĄrnyalatuk szemet gyönyörködtetƑ Ă©s Ă©rdekes. Az egĂ©szet egy szemĂ©lyre szabott szalaggal koronĂĄzza meg, amely a megfelelƑ mintĂĄval rendelkezik.

SzĂ­nes Ă©rmek az Ön ĂĄltal szervezett versenyekre

A futĂłversenyek gyakran adnak lehetƑsĂ©get mind a sportversenyre, mind bizonyos Ă©rtĂ©kek közvetĂ­tĂ©sĂ©re. A WinmednĂ©l ezt a kĂŒldetĂ©st Ășgy teljesĂ­tjĂŒk, hogy egyedi terveket kĂ©szĂ­tĂŒnk Ă©rmeinkhez. Ez biztosĂ­tja, hogy minden egyes dĂ­j teljes mĂ©rtĂ©kben az esemĂ©ny lĂ©gkörĂ©hez igazodjon. Ezen kĂ­vĂŒl a legmodernebb technolĂłgiĂĄt hasznĂĄljuk, Ă­gy gyakorlatilag bĂĄrmilyen tervet meg tudunk valĂłsĂ­tani. Mindez annak Ă©rdekĂ©ben, hogy az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett Ă©rmek kiemelkedƑek Ă©s emlĂ©kezetesek legyenek.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
75 x 61 mm
Antik ezĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

SzĂ­nes nyomtatĂĄs
Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!