Tarmonbarry Half Marathon

Az ezĂŒstĂ©remre a futĂłk sziluettjĂ©t, valamint a verseny nevĂ©t Ă©s a tĂĄvot helyeztĂŒk. Mindezeket az elemeket szĂ­nes nyomtatĂĄssal kĂ©szĂ­tettĂŒk.

Átfutási idƑ

4

hét*

Modern nyomtatott Ă©rem a Tarmonbarry FĂ©lmaratonra

A legjobb futĂłknak sok Ă©rem van a gyƱjtemĂ©nyĂŒkben, hogy megemlĂ©kezzenek a gyƑzelmĂŒkrƑl. EzĂ©rt ĂŒgyfeleink a futĂłversenyek szervezĂ©sekor kĂŒlönös figyelmet fordĂ­tanak a dĂ­jak megjelenĂ©sĂ©re Ă©s kialakĂ­tĂĄsĂĄra. Ennek oka, hogy a WinmednĂ©l maguk is elkĂ©szĂ­thetik a designt, vagy szakembereinkkel kĂ©szĂ­ttethetik el. Az egyik ilyen megvalĂłsĂ­tĂĄs a Tarmonbarry FĂ©lmaraton. Ezek a modern nyomtatott öntött Ă©rmek eredeti formĂĄjĂșak Ă©s ezĂŒst szĂ­nƱek. FelĂŒletĂŒkön szĂ­nes, tökĂ©letesen illeszkedƑ futĂłmotĂ­vummal vannak nyomtatva. EzĂĄltal a futĂłmedĂĄlok modern dizĂĄjnjukkal Ă©s emlĂ©kezetes jellegĂŒkkel tƱnnek ki.

Rendeljen egy kifejezetten az Ön szĂĄmĂĄra tervezett Ă©rmet

CĂ©gĂŒnk minden megrendelĂ©st egyedileg kezel. EzĂ©rt minden megvalĂłsĂ­tĂĄsunknak megvannak a maga egyedi jellemzƑi, amelyek kiemelik Ƒket a többi közĂŒl. Ennek köszönhetƑen kĂ­nĂĄlatunkban mindenki szĂĄmĂĄra van valami. Ennek oka, hogy kĂŒlönbözƑ anyagokbĂłl, pĂ©ldĂĄul öntvĂ©nybƑl, fĂ©mbƑl vagy fĂĄbĂłl kĂ©szĂŒlt Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk. EzenkĂ­vĂŒl hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel vagy nyomtatĂĄssal dĂ­szĂ­tjĂŒk Ƒket. Modern megoldĂĄsokkal teli, nem szabvĂĄnyos kivitelezĂ©seket is vĂ©gzĂŒnk. Minden attĂłl fĂŒgg, hogy milyen dĂ­jat kĂ©r.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
70 x 50 mm
EzĂŒst
standard szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!