Családi Futónap

Kerek acélérmek zöld nyomtatással, amely frissességet ad az díjnak. Háromdimenziós díszítést is tartalmaz, amit 3D nyomtatási technológiával készítettünk.

Átfutási idő

2

hét*

Zöld motívumos futóérmek a Családi Futónap

A Családi Futónap egy különleges esemény, amely különböző generációk futóit hozza össze. Érmek gyártójaként minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a design emlékezetes legyen. Ezért az érmeket egyéni tervezés alapján készítettük. Fémérmeket gyártottunk, amelyeket lézer segítségével vágtunk ki klasszikus, kerek formába. Ez egy univerzális és elegáns forma, amely sok sportolónak tetszik. Ami kiemeli acélérmjeinket, az a nyomtatás erős, zöld színe, amely friss akcentust visz a hagyományos megjelenésbe. Ezen kívül az érmék díszítése háromdimenziós, mélységet és egyedi karaktert adva mindegyiknek. Az egyszerű design miatt a részletek szépsége nem nyomja el, hanem kiemeli azok egyediségét.

Szenvedély, tapasztalat és technológia személyre szabott érmjeink titka

A Winmed egy olyan csapat, ahol a sport iránti szenvedély találkozik a kézműves készségekkel. Sokéves tapasztalatunk a sporttrófeák gyártásában és értékesítésében lehetővé teszi számunkra, hogy egyedi, magas minőségű termékeket hozzunk létre, amelyek kiemelkednek a piacon. Gyártási lehetőségeink rendkívül széleskörűek, egyszerű érmektől a bonyolult trófeákig és egyedi, egyéni tervezésű díjakig. Csapatunk tapasztalt kézművesekből, tervezőkből és szakemberekből áll, akik képesek az Ön ötleteit gyönyörű, tartós sikerszimbólumokká alakítani. Minden díj, amit készítünk, tanúbizonysága képességeinknek, lehetővé téve számunkra, hogy eredeti emléktárgyakat hozzunk létre a legjobb sportolók számára. A díjak tökéletes bemutatásához egyedi éremtartókat is kínálunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és rendelj érmet a rendezvényedre!

Az érem jellemzői:

Kerek alakú
Ø 75 mm
Ezüst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznált személyre szabási technikák:

3D nyomtatás
Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!