Run The Lake Kids

SzĂ­nes gyermekĂ©rmek figyelemfelkeltƑ UV nyomtatĂĄssal.

Átfutási idƑ

2

hét*

Miért vonzzåk a figyelmet a Run The Lake Kids gyermekérmei?

A vĂĄlasz egyszerƱ: az Ă©lĂ©nk szĂ­nek. Ezek a gyermekĂ©rmek egyedi formĂĄjuk rĂ©vĂ©n vonzzĂĄk a figyelmet, amely egy tĂ©glalap Ă©s egy ovĂĄlis kombinĂĄciĂłja, Ă­gy kĂŒlönleges formĂĄt hozva lĂ©tre. EzĂĄltal extra teret nyertĂŒnk a szĂ©p dĂ­szĂ­tĂ©shez, pĂ©ldĂĄul a tĂł grafikĂĄjĂĄhoz Ă©s a körĂŒlötte elhelyezkedƑ futĂłpĂĄlyĂĄhoz. Ez az elem tökĂ©letesen illeszkedik a futĂĄs hangulatĂĄhoz, Ă©s ami a legfontosabb, emlĂ©kezteti a rĂ©sztvevƑket a nagyszerƱ futĂłesemĂ©nyre – Run The Lake!

Winmed – szemĂ©lyre szabott Ă©rmek, amelyek tökĂ©letesen illeszkednek a rendezvĂ©nyĂ©hez!

SzeretnĂ©, ha az Ă©rmek egyszerƱek Ă©s elegĂĄnsak lennĂ©nek? Vagy inkĂĄbb azt, hogy szĂ­nes megjelenĂ©sĂŒkkel vonzzĂĄk a tekintetet? FĂŒggetlenĂŒl az igĂ©nyeitƑl – a WinmednĂ©l egyedi öntött vagy acĂ©l Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk, amelyek megfelelnek az elvĂĄrĂĄsainak.

Mint Ă©remgyĂĄrtĂł, modern gĂ©pipari parkkal rendelkezĂŒnk, amely lehetƑvĂ© teszi szĂĄmunkra, hogy a gyĂĄrtĂĄs minden fĂĄzisĂĄt ellenƑrizzĂŒk. Így jobban odafigyelhetĂŒnk minden aprĂł rĂ©szletre, amelyek bĂĄjt adnak az Ă©rmeknek.

GyƑzƑdjön meg rĂłla, Ă©s tekintse meg eddigi munkĂĄink galĂ©riĂĄjĂĄt. Biztosan talĂĄl sok lenyƱgözƑ projektet, amelyek inspirĂĄljĂĄk Önt, hogy sajĂĄt Ă©rmet kĂ©szĂ­tsen velĂŒnk.

LĂ©pjen kapcsolatba velĂŒnk, Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
40 x 60 mm
fekete
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!