FunRun III

SzĂ­nes futĂł Ă©rmek gyönyörƱen megvalĂłsĂ­tott lama dĂ­szĂ­tĂ©ssel, amelyet 3D nyomtatĂĄsi technolĂłgiĂĄval kĂ©szĂ­tettĂŒnk.

Átfutási idƑ

2

hét*

Egyedi designĂș Ă©rmek a FunRun III-ra

A FunRun III versenyen a tĂĄv lekĂŒzdĂ©sĂ©nek szimbĂłluma lett az egyedi Ă©rmek, amelyeket cĂ©gĂŒnk kĂ©szĂ­tett. KĂŒlönleges alakjuk Ă©s szĂ­nes dĂ­szĂ­tĂ©seik tökĂ©letes kombinĂĄciĂłt alkotnak, amelyek eredeti karaktert kölcsönöznek az Ă©rmeknek.

A szemet vonzĂł dĂ­szĂ­tĂ©sek, mint az Ă©rem közepĂ©n lĂ©vƑ lenyƱgözƑ lama, szĂ­nes 3D nyomtatĂĄssal kĂ©szĂŒltek. Ennek köszönhetƑen a kisebb rĂ©szletek Ă©s az esemĂ©ny nevĂ©vel ellĂĄtott felirat is Ă©les Ă©s szĂ©pen prezentĂĄlĂłdik.

Winmed – EurĂłpai Ă©rem Ă©s trĂłfea gyĂĄrtĂł

CĂ©gĂŒnk, mint tapasztalt Ă©rem Ă©s trĂłfea gyĂĄrtĂł, mindig a kivĂĄlĂłsĂĄgra Ă©s a tökĂ©letes befejezĂ©sre törekszik. Minden egyedi rendelĂ©sre kĂ©szĂŒlt Ă©rmeket precizitĂĄssal gyĂĄrtunk, amelyet minden egyes rĂ©szletben lĂĄtni Ă©s Ă©rezni lehet.

EzenkĂ­vĂŒl, hogy megkönnyĂ­tsĂŒk az Ă©rmek tĂĄrolĂĄsĂĄt Ă©s bemutatĂĄsĂĄt, kĂŒlönbözƑ Ă©remtartĂłkat is kĂ­nĂĄlunk, amelyeket kifejezetten neked tervezhetĂŒnk.

Vedd fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeld meg a befutóéremet a sajĂĄt esemĂ©nyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
75 x 70 mm
Fehér
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs
3D nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!