NyereménykészletSportokFutás

Run The Lake Gold Finisher

Egy érdekes formájú aranyszobor, amelyet lézervágással valósítottunk meg. A trófeát különösen a pontos és helyenként UV-nyomat különbözteti meg.

Átfutási idő

10

munkanap*

A készlet további jutalmak:

Egy szemet gyönyörködtető trófea a Run The Lake számára

A sporttrófea nem csak egy díj, amellyel a legjobb sportolókat tisztelhetjük meg. Ez egyben az Ön által szervezett esemény kirakatát is jelenti. Ezért a futótrófeáknak összhangban kell lenniük a verseny hangulatával és jellemzőivel. Ilyen trófeákat készítettünk a Run The Lake versenyre. Előállításukhoz fémet használtunk, amelyet lézerrel kezeltünk. Ennek eredményeként egy szokatlan formát kaptunk, amely szemet gyönyörködtető. Ráadásul a trófeát aranyba öltöztették, ami a győzelmet szimbolizálja. Ezen kívül a trófea felületét színes nyomtatott grafika díszíti. A legjellemzőbb díszítések, mint például a folyók körvonalai, ráadásul az ujjbegyek alatt is érzékelhetőek.

Futótrófeák a legjobb versenyzőknek

Minden sporteseményen kiválasztanak egy győztest. Ügyfeleink nagyon gyakran döntenek úgy, hogy egyedi módon ismerik el őt. Így az általuk szervezett esemény hosszabb ideig megmarad a résztvevők emlékezetében. A Winmed segítségével minden szervező teljes mértékben az eseményhez igazíthatja a díjat. Az iparág legmodernebb gépparkjával szinte bármilyen formatervezést képesek vagyunk előállítani. Ön dönti el, hogy milyen méretű, formájú, színű és anyagú díjat készítünk. Velünk egy darabot és több tucat eredeti szobrocskát is készíthet, amelyekkel kitűnhet a piacon.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és rendeljen trófeát az Ön rendezvényére!

Méretek:

18

Magasság
(cm)

12

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Színes nyomtatás
Lézeres vágás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!