Lauf zur Grubenlampe

Egy klasszikus ezĂŒst Ă©rem hĂĄromdimenziĂłs dĂ­szĂ­tĂ©ssel Ă©s egy szemĂ©lyre szabott szalaggal dĂ­szĂ­tette ezt a rendhagyĂł futĂłesemĂ©nyt.

Átfutási idƑ

4

hét*

Håromdimenziós díszítésƱ érmek a Lauf zur Grubenlampe versenyen

KĂ­vĂĄncsi, hogy mitƑl fognak a rĂ©sztvevƑk hosszabb ideig emlĂ©kezni az Ön ĂĄltal szervezett esemĂ©nyre? Az Ă©remnek az esemĂ©ny hangulatĂĄhoz valĂł illesztĂ©se biztosan segĂ­t. VĂ©gĂŒl is a futóérmek nemcsak a gyƑzelem szimbĂłlumai, hanem olyan emlĂ©ktĂĄrgyak is, amelyek Ă©vekig fontos rĂ©szĂ©t kĂ©pezik a futĂł gyƱjtemĂ©nyĂ©nek. EzĂ©rt kĂ©szĂ­tettĂŒnk a Lauf zur Grubenlampe versenyre robusztus, egyedi Ă©remformĂĄt, amely klasszikus kerek formĂĄjĂș. RĂĄadĂĄsul tele vannak hĂĄromdimenziĂłs dekorĂĄciĂłkkal, amelyek tökĂ©letesen illeszkednek az esemĂ©ny tĂ©mĂĄjĂĄhoz. EzenkĂ­vĂŒl az Ă©rem elegĂĄns ezĂŒst szĂ­nƱ, Ă©s egy szemĂ©lyre szabott szalaggal van ellĂĄtva, amely tökĂ©letesen kiegĂ©szĂ­ti a teljes designt.

Eredeti Ă©rmek egy tapasztalt gyĂĄrtĂłtĂłl

A WinmednĂ©l kĂŒlönösen nagy hangsĂșlyt fektetĂŒnk a magas minƑsĂ©gre. EzĂ©rt dĂ­jainkat csak a legjobb anyagokbĂłl kĂ©szĂ­tjĂŒk. EzenkĂ­vĂŒl egyedi tervek kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©vel igyekszĂŒnk megfelelni minden egyes ĂŒgyfĂ©l igĂ©nyeinek. Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen minden ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett dĂ­j egyedi. Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen megkĂŒlönböztetik a rendezvĂ©nyeket, amelyeken bemutatjĂĄk Ƒket, Ă©s emlĂ©kezetesek, Ă­gy Ășj rĂ©sztvevƑket vonzanak.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 55 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!