Öntött Ă©rmek NyeremĂ©nykĂ©szletSportokFutĂĄs

Run The Lake

Egyedi futóérmeket kĂ©szĂ­tettĂŒnk a Run The Lake szĂĄmĂĄra. A jellemzƑ forma a kĂŒlönbözƑ tavak tĂ©rkĂ©peit ĂĄbrĂĄzolja, amelyek mindegyike egy adott tĂĄvolsĂĄghoz van rendelve.

Átfutási idƑ

4

hét*

A készlet tovåbbi jutalmak:

EmlĂ©kezetes futóérmek a Run The Lake rĂ©sztvevƑinek

A Run The Lake egy kĂŒlönleges futĂłesemĂ©ny, amely lehetƑsĂ©get ad a rĂ©sztvevƑknek, hogy felfedezzĂ©k NĂ©metorszĂĄg helyi tavainak szĂ©psĂ©gĂ©t kĂŒlönbözƑ futĂłtĂĄvolsĂĄgokon keresztĂŒl. Minden tĂł egyedi tĂĄjkĂ©pet Ă©s a futĂłk kĂŒlönbözƑ kondĂ­ciĂłs szintjeihez igazĂ­tott Ăștvonalakat kĂ­nĂĄl. Az esemĂ©ny az egĂ©szsĂ©ges Ă©letmĂłdot Ă©s a termĂ©szet szeretetĂ©t nĂ©pszerƱsĂ­ti, miközben lehetƑsĂ©get biztosĂ­t a sportversenyre.

Az esemĂ©ny szervezƑinek kĂ©rĂ©sĂ©re egyedi Ă©rmeket hoztunk lĂ©tre erre az alkalomra. Az Ă©rem jellemzƑ formĂĄja a tavak tĂ©rkĂ©peit mutatja, amelyek mindegyike egy meghatĂĄrozott tĂĄvolsĂĄghoz van rendelve. Az Ă©rem központi rĂ©szĂ©n az esemĂ©ny logĂłja kiemelt. Az egĂ©szet egy szemĂ©lyre szabott szalag egĂ©szĂ­ti ki. Ez a futóérem Ă©rdemes a gyƱjtemĂ©nybe.

A WinmedtƑl szĂĄrmazĂł kiemelkedƑ futóérmek

HosszĂș Ă©vek Ăłta mƱködƑ Ă©rem- Ă©s trĂłfeagyĂĄr vagyunk. PersonalizĂĄlt futóérmekkel mĂĄr szĂĄmos eurĂłpai futĂłesemĂ©nyen szerzettĂŒnk elismerĂ©st. Sok sportföderĂĄciĂłval dolgozunk egyĂŒtt, szĂĄmukra olyan dĂ­jakat biztosĂ­tva, amelyek tökĂ©letesen illeszkednek az esemĂ©nyeik karakterĂ©hez.

Ha Ă©rmedre van szĂŒksĂ©ged a futĂĄsodhoz, a Winmed jĂł vĂĄlasztĂĄs. SzĂĄmos szolgĂĄltatĂĄst kĂ­nĂĄlunk tovĂĄbbi költsĂ©gek nĂ©lkĂŒl, mint pĂ©ldĂĄul 48 ĂłrĂĄn belĂŒli ĂĄrajĂĄnlat, ingyenes Ă©rem- vagy trĂłfeatervezĂ©s, dĂ­jmentes Ă©remmintĂĄk Ă©s gyors megrendelĂ©s teljesĂ­tĂ©s.

Oszd meg velĂŒnk az Ă©rem vagy trĂłfea ötletedet – lehet egy kĂ©p, rajz, logĂł vagy tĂ©ma. TanĂĄcsadĂłink minden lĂ©pĂ©sben segĂ­tenek, hogy az egĂ©sz folyamat könnyƱ Ă©s zökkenƑmentes legyen.

Vedd fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeld meg a futóéremet a versenyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60x50 mm
Antik ezĂŒst
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!