Terhills Trail

HullĂĄmos Ă©lek, szĂ­nes, ĂĄllatmotĂ­vumos nyomtatĂĄs Ă©s az esemĂ©ny neve. Ezek az elemek kĂŒlönböztetik meg a következƑ Ă©rmet, amelyet ebben a sorozatban kĂ©szĂ­tettĂŒnk.

Átfutási idƑ

2

hét*

Terhills Trail Ă©rmekkel egy modern csavarral

A Bear Sports egy rendkĂ­vĂŒl nĂ©pszerƱ futĂłverseny-sorozat. Az egyik ilyen futĂłverseny a Terhills Trail, egy egyedĂŒlĂĄllĂł, hihetetlen Ă©rzelmekkel Ă©s lĂ©legzetelĂĄllĂ­tĂł kilĂĄtĂĄssal teli verseny. A szervezƑ arrĂłl is gondoskodott, hogy a rĂ©sztvevƑk megfelelƑ jutalomban rĂ©szesĂŒljenek. Ehhez igĂ©nybe vette a segĂ­tsĂ©gĂŒnket, Ă©s velĂŒnk egyĂŒtt eredeti futĂłmedĂĄlokat kĂ©szĂ­tett. Kör alakĂșak, amelyeket a lĂ©zervĂĄgĂĄsnak köszönhetƑen hullĂĄmos Ă©lekkel egĂ©szĂ­tettĂŒnk ki. Ezek az egyedi acĂ©l Ă©rmek modern kialakĂ­tĂĄsukkal is kitƱnik. FelĂŒletĂŒk precĂ­zen nyomott, a narancssĂĄrga szĂ­n megfelelƑ ĂĄrnyalataiban. Ezt egy eredeti, ĂĄllatmotĂ­vumos dĂ­szĂ­tĂ©s koronĂĄzza meg, amely tökĂ©letesen illeszkedik a futĂłesemĂ©ny dizĂĄjnjĂĄhoz.

A sportĂĄghoz igazĂ­tott Ă©rmek

A WinmednĂ©l minden sportesemĂ©ny egyedi. Éppen ezĂ©rt egyedi megrendelĂ©sre tervezzĂŒk Ă©rmeinket, hogy a megrendelƑ összes irĂĄnyelvĂ©t teljesĂ­teni tudjuk. ÉremgyĂĄrtĂłkĂ©nt a legmodernebb technolĂłgiĂĄval Ă©s egyedĂŒlĂĄllĂł kĂ©szsĂ©gekkel rendelkezĂŒnk, amelyeket az Ă©remkĂ©szĂ­tĂ©s sorĂĄn hasznĂĄlunk. Ez garantĂĄlja Önnek, hogy az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett Ă©rmek kivĂĄlĂł minƑsĂ©gƱ termĂ©kek, amelyek biztosan megfelelnek az Ön elvĂĄrĂĄsainak.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 70 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!