Vasi Terepfutó

Modern lézervágott fém érmek sorozata, amelyek kombinációja összefüggő egészet alkot. Az érmek a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, és színes nyomtatással tovább javítják a minőséget.

Átfutási idő

2

hét*

A Vasi Terepfutó győzteseit emlékérem-sorozattal tisztelik meg

A Vasi Terepfutó a téli szezonban szervezett futóversenyek sorozata, amelynek során a résztvevőknek változatos terepviszonyokat kell leküzdeniük, beleértve a sarat, a havat vagy a köveket. Az esemény három futóversenyből áll, ezek a VTS Dozmat, a VTS-Parkerdő és a Pinka EXTREM. Mindegyiknél a legjobb résztvevők emlékérmet nyerhettek a futáson, amelyek együtt egy csodálatos sorozatot alkotnak. Ezeket az egyedi nyereményeket cégünk készítette, amely minden nap eredeti, egyedi éremkészítéssel foglalkozik. Ezúttal szakembereink egyedi acélérmeket terveztek és készítettek, amelyek formáját lézerrel vágták ki. Ez biztosítja, hogy a kirakós minden egyes darabja tökéletesen illeszkedjen egymáshoz. Az érmek színe is fehér, ami tökéletes hátteret biztosít a többszínű nyomtatásnak. Így minden egyes érem más-más grafikával válik személyre szabottá. Mindezt egy hozzá illő szalaggal koronázzák meg, amely gyönyörűen mutat a győztes mellkasán.

Készítsen saját érmet a győztesek jutalmazására

Nálunk az eredetiségre helyezzük a hangsúlyt. Ezért kínálunk ügyfeleinknek igazán széles körű lehetőségeket az érmek személyre szabásához és módosításához. Így még a legkézenfekvőbb követelményeknek is megfelelnek. Ennek oka, hogy klasszikus és személyre szabott érmeket egyaránt készíthetünk fémből, öntvényből vagy fából. Színes nyomtatással, zománcozással, homokozással, gyantával vagy egyéb díszítésekkel is díszíthetjük őket. Mindez a legmodernebb technológiával felszerelt gépparkunknak köszönhetően lehetséges. Ez a szenvedély, a tapasztalat és a tudás párosulva garanciát nyújt Önnek a termékek minőségére és tartósságára. Mindez azt biztosítja, hogy az általunk Önnek készített érmek illeszkedjenek az esemény hangulatához és megfeleljenek minden elvárásának.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen érmet a rendezvényére!

Az érem jellemzői:

Kerek alakú
Ø 75 mm
Fehér
személyre szabott szalag
puzzle

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége az érem kiválasztásában?

Szeretne többet megtudni a kínálatunkról?
Válaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!