Miles for Mind

Színes érmek egy futóverseny-sorozatra. Ezt az érmet a kerek forma, a szåmos díszítés és a színes festékkel való kitöltés emeli ki.

Átfutási idƑ

4

hét*

SzĂ­nes Ă©rmek a Miles for Mind futĂłverseny-sorozatra

Ügyfeleink többsĂ©ge futĂłesemĂ©nyeit rendszeresen szervezi. ÁltalĂĄban egy Ă©v kĂŒlönbsĂ©ggel. A Miles for Mind szervezƑje azonban Ășgy döntött, hogy ezt gyakrabban teszi, Ă©s az Ă©v sorĂĄn nĂ©gy tematikus futĂĄst szervezett. Mindegyikre az Ă©v mĂĄs-mĂĄs idƑszakĂĄban kerĂŒlt sor, amire az ĂĄltalunk kĂ©szĂ­tett öntött Ă©rmek is utaltak. Mindegyik kitĂŒntetĂ©s azonos alakĂș Ă©s azonos dĂ­szĂ­tĂ©sƱ volt. Így egy egysĂ©ges Ă©remsorozatot hoztunk lĂ©tre, amely az Ă©vszakra Ă©s az ĂĄtadĂĄs hĂłnapjĂĄnak nevĂ©re utalĂł szĂ­nekben kĂŒlönbözött egymĂĄstĂłl. Az Ă©rem Ă©rdekes eleme a közĂ©psƑ rĂ©szĂ©n talĂĄlhatĂł eredeti ĂĄttörĂ©s. Szokatlan formĂĄban kĂ©szĂ­tettĂŒk el, ami a futĂĄsra Ă©s a mentĂĄlis egĂ©szsĂ©gre, a futĂłverseny vezĂ©rmotĂ­vumĂĄra utal.

A futóérmek, amelyekre szĂŒksĂ©ge van

Ha a Winmedre tesz, biztos lehet benne, hogy a futóérmek teljes mĂ©rtĂ©kben meg fognak felelni az elvĂĄrĂĄsainak. Hogyan lehetsĂ©ges ez? Nos, egyĂ©ni megközelĂ­tĂ©sĂŒnknek Ă©s a legmodernebb technolĂłgiĂĄnak köszönhetƑen bĂĄrmilyen feladatot kĂ©pesek vagyunk megoldani. AkĂĄr egy szemĂ©lyre szabott Ă©remsorozat lĂ©trehozĂĄsĂĄt is. VelĂŒnk olyan egyedi Ă©remkollekciĂłt hozhat lĂ©tre, amely biztosan vonzza majd az Ășj rĂ©sztvevƑket. Emellett a meglĂ©vƑ rĂ©sztvevƑk is nagyobb valĂłszĂ­nƱsĂ©ggel jelentkeznek majd a következƑ futĂĄsra. VĂ©gĂŒlis minden sportolĂł szeretne egy teljes sor Ă©rmet birtokolni egy olyan esemĂ©nyrƑl, amelyen rĂ©szt vett.

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeljen Ă©rmet rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 50 mm
Antik ezĂŒst
standard szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

Nagy nyomĂĄsĂș öntĂ©s
Színkitöltés

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!