WUAP Austria

Arany fém trófeák színes nyomtatással, amely tökéletesen tükrözi az erősportok hangulatát.

Átfutási idő

10

munkanap*

Egyedi súlyemelő trófeák a WUAP Austria számára

A győzelem nagyon fontos az atléták számára. Meghatározza képességeik szintjét, és jutalmazza az általuk tett áldozatokat és erőfeszítéseket. Éppen ezért a WUAP Austria legjobb versenyzői számára készítettünk egyedi súlyemelő trófeákat, amelyek kivételes sikerek szimbólumai az erősportok világában.

Arany egyedi trófeáinkat színes nyomtatással vontuk be, ami különleges fényt kölcsönöz nekik. Ráadásul a díj felső része az esemény nevét mutatja be földies háttérrel. Ezen alul egy olyan díszítés található, amely egy atlétát ábrázol erőgyakorlatok végzése közben. Ez rendkívüli dinamizmust kölcsönöz a trófeának.

Ezenkívül márvány talapzatot használtunk a súly és jelentőség hangsúlyozására, és egy személyre szabott, nyomtatott táblával ellátott trófea lehetővé teszi a díj egyedi szabását.

Egyedi díjak minden alkalomra a Winmedtől

Mint díjgyártó, büszkén készítünk egyedi trófeákat erősport versenyekhez. Minden egyes díjunkhoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, amelyeket modern gépparkunkban dolgozunk fel. Ennek köszönhetően képesek vagyunk még a leglenyűgözőbb trófeákat is létrehozni bármilyen alkalomra, kifejezetten Önnek tervezve.

Ossza meg velünk ötletét a súlyemelő trófea kapcsán; lehet egy fénykép, rajz, logó vagy egy másik díj példája. Tanácsadóink minden lépésben segítséget nyújtanak, hogy az egész folyamat könnyű és zökkenőmentes legyen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendeljen trófeát az eseményére!

Méretek:

19

Magasság
(cm)

14

szélesség
(cm)

Felhasznált anyagok:

Fém
Márvány alap

Felhasznált személyre szabási technikák:

Lézeres vágás
Színes nyomtatás

Segítségre van szüksége a trófea kiválasztásáhOZ?

Szeretne többet megtudni a termékekről testreszabásáról?
Válaszolok minden velük kapcsolatos kérdésére!