Grizzly 100

EzĂŒst fĂ©mbĂłl kĂ©szĂŒlt, kerek alakĂș Ă©rem. Az Ă©rem egyedisĂ©gĂ©t a hullĂĄmos Ă©lek Ă©s a szĂ­nes, hĂĄromdimenziĂłs nyomtatĂĄs adja.

Átfutási idƑ

2

hét*

KĂŒlönleges Ă©rem a Grizzly 100 rĂ©sztvevƑi szĂĄmĂĄra

A sportolĂłk szeretik feszegetni a hatĂĄraikat. EzĂĄltal igazĂĄn nagy dolgokat Ă©rhetnek el. A Grizzly 100 egy olyan futĂł kihĂ­vĂĄs pĂ©ldĂĄja, amelyet csak a legjobbak legjobbjai engedhetnek meg maguknak. A 100 km-es ultraverseny gyƑztese lesz a Holland Ultra Trail Bajnok. Egy ilyen egyedĂŒlĂĄllĂł esemĂ©nyt egyedileg összeĂĄllĂ­tott dĂ­jakkal koronĂĄznak meg. Ezek a mi acĂ©lĂ©rmeink, amelyek a Bear Sports szervezƑ szĂĄmĂĄra kĂ©szĂ­tett sorozat rĂ©szei. EzĂŒst szĂ­nƱek, kerek formĂĄjukat hullĂĄmos szĂ©llel variĂĄltuk. RĂĄadĂĄsul az Ă©rem felĂŒletĂ©t egy hozzĂĄ illƑ, jellegzetes szĂ­nösszeĂĄllĂ­tĂĄssal nyomtatjĂĄk. A szemet gyönyörködtetƑ piros szĂ­n Ă©s a medvĂ©s dĂ­szĂ­tĂ©s tökĂ©letes kombinĂĄciĂł, amely mĂĄr az elsƑ pillantĂĄsra elragadĂł.

Eredeti Ă©rmek sorozata, hogy teljes legyen

Az Ă©rmek egysĂ©ges sorozata ideĂĄlis megoldĂĄs minden olyan szervezƑ szĂĄmĂĄra, aki az Ă©v sorĂĄn több, egymĂĄssal összefĂŒggƑ versenyt szervez. Az egymĂĄshoz illƑ Ă©rmek kĂ©szĂ­tĂ©se tökĂ©letes mĂłdja annak, hogy a rĂ©sztvevƑket arra ösztönözze, hogy az esemĂ©ny minden rĂ©szĂ©ben rĂ©szt vegyenek. VĂ©gĂŒl is az egyes esemĂ©nyeken rĂ©szt vevƑ sportolĂłknak lehetƑsĂ©gĂŒk van egy olyan egyedi sorozatot teljesĂ­teni, amely biztosan kiemelkedik a dĂ­jgyƱjtemĂ©nyĂŒkbƑl. A WinmednĂ©l jĂłl ismerjĂŒk ezt, Ă©s a szemĂ©lyre szabott Ă©rmek gyĂĄrtĂĄsĂĄval az Ön igĂ©nyeihez igazĂ­tott eredeti sorozatokat kĂ©szĂ­tĂŒnk. Ennek eredmĂ©nyekĂ©ppen a velĂŒnk kĂ©szĂ­tett Ă©rmek tökĂ©letes kirakatai lesznek az Ön sportesemĂ©nyĂ©nek, amely nagyszĂĄmĂș rĂ©sztvevƑt vonz. –

Vegye fel velĂŒnk a kapcsolatot Ă©s rendeljen Ă©rmet a rendezvĂ©nyĂ©re!

Az Ă©rem jellemzƑi:

Kerek alakĂș
Ø 70 mm
EzĂŒst
személyre szabott szalag

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

LĂ©zeres vĂĄgĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!