Sprint Futoklub Tatabany

Klasszikus futóérmek acélból modern színes 3D nyomtatåssal.

Átfutási idƑ

2

hét*

Sprint Futoklub Tatabanya rĂ©sztvevƑinek futóérmek

Általunk kĂ©szĂ­tett szemĂ©lyre szabott Ă©rmek a Sprint Futoklub Tatabanya szĂĄmĂĄra kiemelik a versengĂ©s szellemĂ©t Ă©s a futĂłesemĂ©nyek varĂĄzsĂĄt. SzilĂĄrd acĂ©lbĂłl kĂ©szĂ­tettĂŒk Ƒket, klasszikus tĂ©glalap alakban.

EzenfelĂŒl, fehĂ©r szĂ­nĂŒk ideĂĄlis hĂĄtteret biztosĂ­t a hĂĄromdimenziĂłs, kiemelkedƑ dĂ­szĂ­tĂ©seknek. Ennek köszönhetƑen nem csak jĂłl lĂĄthatĂłak, hanem tapintĂĄsra is Ă©rezhetƑek, lehetƑvĂ© tĂ©ve az Ă©rmek valĂłdi mĂ©lysĂ©gĂ©nek megĂ©lĂ©sĂ©t. KĂŒlönösen feltƱnƑ a futĂł grafikĂĄja, ami a medĂĄl közepĂ©n helyezkedik el. Ennek köszönhetƑen az Ă©rem dinamikus Ă©s erƑs karaktert kap.

Winmed – kĂ©szĂ­tĂŒnk szĂĄmodra egyedi Ă©rmeket bĂĄrmilyen alkalomra

Mint megbĂ­zhatĂł egyedi Ă©rmek gyĂĄrtĂłja, bĂŒszkĂ©n tĂĄmogatjuk a futĂłkat Ăștjuk minden lĂ©pĂ©sĂ©nĂ©l. Olyan Ă©rmeket kĂ©szĂ­tĂŒnk, amelyek egyedĂŒlĂĄllĂłak Ă©s minden esemĂ©nyhez illeszkednek.

RĂĄadĂĄsul, bĂŒszkĂ©n kĂ­nĂĄljuk Ă©remtartĂłinkat. Ezek a kivĂĄlĂł kiegĂ©szĂ­tƑk tökĂ©letes helyet biztosĂ­tanak minden megszerzett Ă©rem kiĂĄllĂ­tĂĄsĂĄra, kiemelve minden sportteljesĂ­tmĂ©nyt.

Ha Ă©rmet szeretnĂ©l rendezvĂ©nyedre, a Winmed jĂł vĂĄlasztĂĄs. SzĂĄmos szolgĂĄltatĂĄst kĂ­nĂĄlunk extra költsĂ©gek nĂ©lkĂŒl, mint pĂ©ldĂĄul 48 ĂłrĂĄn belĂŒli ĂĄrajĂĄnlat, ingyenes Ă©rem vagy trĂłfea tervezĂ©s, dĂ­jmentes Ă©remmintĂĄk, valamint gyors megrendelĂ©si folyamat.

Oszd meg velĂŒnk Ă©rem vagy trĂłfea ötletedet – lehet fotĂł, rajz, logĂł vagy vezĂ©rmotĂ­vum. TanĂĄcsadĂłink minden lĂ©pĂ©snĂ©l segĂ­tenek, hogy az egĂ©sz folyamat könnyƱ Ă©s zökkenƑmentes legyen.

Vedd fel velĂŒnk a kapcsolatot, Ă©s rendeld meg Ă©rmedet esemĂ©nyedre!

Az Ă©rem jellemzƑi:

BĂĄrmilyen alakĂș
60 x 60 mm
Fehér
személyre szabott szalag
2d

Felhasznålt személyre szabåsi technikåk:

3D nyomtatĂĄs
SzĂ­nes nyomtatĂĄs
LĂ©zeres vĂĄgĂĄs

SegĂ­tsĂ©gre van szĂŒksĂ©ge az Ă©rem kivĂĄlasztĂĄsĂĄban?

Szeretne többet megtudni a kínålatunkról?
Vålaszolok minden, az érmekkel kapcsolatos kérdésére!